Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Klas-Erik Andersson

Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022

Lär känna grisbonden från Gnarp

Grisbonden Klas-Erik Andersson är en av bönderna i årets upplaga av "Bonde söker fru" 2022. När hans sambo omkom i en bilolycka vändes livet upp och ner – men nu är han redo för att hitta kärleken på nytt!

Bonde söker fru 2022 är här och det innebär den sammanlagt sjuttonde säsongen när singelbönder som längtar efter kärleken får en chans att hitta den rätta! Nu har årets bönder introducerats, i det första avsnittet får de träffa programledaren Linda Lindorff och berätta om sig själva och vem de söker. 

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? Bonde söker fru har bidragit till storslagna romanser, som i förra säsongen där bonden Backis och Evelina föll framstupa för varandra och där bonden Daniel och Klaras romans tog fyr. 

Bonde söker fru 2022: Klas-Erik Andersson

Bonde söker fru 2022: Klas-Erik Andersson
Klas-Erik Andersson i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4

 

Ålder: 56
Yrke: grisbonde
Ort: Gnarp 
Kuriosa: Tycker om att spela bridge, snickra och tar gärna en tur med längdskidorna.

"Jag tror inte att människan är gjord för att leva ensam, jag tror att människan är gjord för att leva i tvåsamhet." 

I Hälsingland bor Klas Erik Andersson på sin anrika familjegård. Henrik är en levnadsglad grisbonde som älskar att uppleva nya saker. Just nu har han påbörjat en buggkurs och han åker gärna ut till kusten för att få känna doften av havet - eller till storstan för att gå på teater. När Klas Erik förlorade sin sambo i en bilolycka vändes hela livet upp och ner, men nu har han bearbetat händelsen och vill hitta någon att skämma bort, umgås med och resa tillsammans med. Klas Erik söker någon som är utåtriktad, social och tycker om att resa och se saker.

Det första avsnittet av "Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL