Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bonde söker fru

Bonde söker fru 2022: Elin Sandblom

Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022

Lär känna den nya deltagaren

Får- och skogsbonden Elin Sandblom är en av bönderna i årets upplaga av "Bonde söker fru". På en skala från ett till tio längtar hon 10 efter att bli kär!

För en sjuttonde säsong är realityserien Bonde söker fru 2022 är tillbaka – programmet där singelbönder som längtar efter kärleken får en chans att hitta den rätta! I det första avsnittet av programmet får bönderna berätta om sig själva och vem de söker, senare kommer vi dessutom att få se när de sökande flyttar in hos bönderna på gården - men det får vi vänta på ett tag. 

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? I förra säsongen fick vi bland annat följa den intensiva dejtinghistorien mellan bonden Daniel och Klara och den sprudlande kärleken mellan bonden Backis och Evelina. I årets säsong längtar får- och skogsbonden Elin Sanblom efter kärleken.

Bonde söker fru 2022: Elin Sandblom

 

Elin i Bonde söker fru
Elin i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 27
Yrke: får- och skogsbonde
Ort: Sandhult 
Kuriosa: Elin gillar att dansa, har åkt Vasaloppet och har nyligen köpt grisar som ska flytta in på gården.

"På en skala från ett till tio längtar jag 10 efter att bli kär!"

Utanför Borås, i den lilla orten Sandhult bor bonden Elin Sandblom. Elin lever ett fartfyllt och kul liv, hon tillbringar mycket tid ute i naturen och älskar att yoga på en paddleboard på sjön, åka skidor, sova under bar himmel, jaga, dansa och att laga mat. Hon är helt enkelt aldrig sysslolös och söker nu någon som brinner för livet på landet, är sprallig, glad och har förståelse för hennes livsstil - den får gärna också dela några av hennes intressen. 

Det första avsnittet av "Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL