Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Henrik Kullander

Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
08 maj 2022

Växtodlingsbonden Henrik K

Växtodlingsbonden Henrik Kullander är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. Han längtar mycket efter den stora kärleken och är redo för familjelivet.

Bonde söker fru 2022 bjuder på programmets sjuttonde säsong där singelbönderi jakt på kärleken får en chans att hitta den rätta. I det första avsnittet introducerades årets bönder och de får berätta om sig själva och vem de söker. Nu vankas det inför de sökandes ankomst till gårdarna!

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? I förra säsongen fick vi bland annat följa Bonden Daniel som föll för Klara och den euforiska kemin mellan bonden Backis och Evelina. I årets säsong är växtodlingsbonden Henrik Kullander redo för kärlek och familjelivet. 

Bonde söker fru 2022: Henrik Kullander

Bonde söker fru 2022: Henrik Kullander
Henrik K i Bonde söker fru. Foto: TV4

Ålder: 34
Yrke: växtodlingsbonde
Ort: Gällared
Kuriosa: Är en fena på musikquiz och tar gärna en tur på sjön med sin båt. Spelar innebandy varje vecka och har ett förflutet som 100-meterslöpare

"Jag blir rörd av att höra att jag är fin som jag är."

I Gällared, ett stenkast från Västkustens stränder, bor växtodlingsbonden Henrik. Henrik är en omtänksam kille, men som kan bli lite blyg när det kommer till tjejer. Henrik längtar mycket efter den stora kärleken, och har en dröm om att skaffa barn som han kan ge samma trygga och kärleksfulla uppväxt till som han själv fick på gården. Nu söker han en tjej som vill bygga en framtid och en familj tillsammans med honom, någon som får ett leende på läpparna när de möter varandra.

"Bonde söker fru" 2022 gårnu  att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL