Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla deltagare i Bonde söker fru 2022

Bonde söker fru 2022: Kristian Gustafsson

Aliah Liebst | Nyhet
09 maj 2022
Aliah Liebst | Nyhet
09 maj 2022

Lär känna mjölkbonden Kristian

Kristian Gustafsson är en av bönderna i "Bonde söker fru" 2022. Han har fullt upp på gården, men längtar efter någon att komma hem till när arbetsdagen är slut.

Bonde söker fru 2022 är här med vad som är programmets sjuttonde säsong. Här följer vi singelbönder som längtar efter kärleken får en chans att hitta den rätta! Nu har årets bönder introducerats av programledaren Linda Lindorff. I det första avsnittet får de berätta om sig själva och vem de söker, senare kommer vi att få följa när de sökande flyttar in hos bönderna. 

Förhoppningsvis får vi se kärleken blomma igen i årets säsong, för vem kan glömma de hjärtevärmande stunderna som programmet bjudit på tidigare? I förra säsongen fick vi bland annat se hur lågan tändes mellan Bonden Daniel och Klara och bonden Backis och Evelinas sprudlande kärlek. I årets säsong är den gotländska mjölkbonden Kristian ute efter kärlek. 

Bonde söker fru 2022: Kristian Gustafsson

Bonde söker fru 2022: Kristian Gustafsson
Kristian i Bonde söker fru. Foto: TV4

 

Ålder: 38
Yrke: Mjölkbonde
Ort: Gotland
Kuriosa: Öppnade en lyckokaka med lappen ”en kullerbytta om dagen gör dig lycklig”. Något som fick honom att le och att börja praktisera budskapet.

"Jag vet ju att du finns där ute, vi ska bara hitta varandra." 

På Gotland bor mjölkbonden Kristian Gustafsson. Hans stora passion är sina djur och lantbruket, men när arbetsdagen är slutförd älskar han att sätta guldkant på tillvaron – med chark och bubbel till exempel! Kristian tycker om att se sig om i världen och åker gärna långväga destinationer som Mexico, eller Kenya. Nu hoppas han på att hitta någon som har samma passion för kor och lantburk som honom, och någon som kan ge honom det där riktiga tonårspirret igen!

Det första avsnittet av "Bonde söker fru" 2022 går att se på TV4 Play. 

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL