Stora chocken för Jens i Bonde söker fru – två tjejer lämnar gården

Stora chocken för Jens i Bonde söker fru – två tjejer lämnar gården

Moa  Andersson
06 december 2023 kl. 21:12

"Har aldrig känt mig tillräcklig"

"Bonde söker fru" 2023 börjar lida mot sitt slut och det är dags för Jens Lundin att göra ett val. Tre tjejer ska bli två, men dagen slutar med att både Jens och två av tjejerna lämnar gården – medan en tjej blir kvar själv hemma i huset.

OBS! Artikeln innehåller händelser ur dagens (6 december) avsnitt.

Det är dags för slutdejter och en tårfylld tid väntar i Bonde söker fru. En del är tvivlar på sig själva och osäkerheten gör att känslorna rinner över. Är det meningen att man ska träffa den rätta eller kommer man fortsätta att vara ensam?

Det är dags för Jens att göra ett val
Idag ska tre tjejer bli två. Foto: TV4

Linda Lindorff möts av nedstämdhet i Hedemora: "Känns extra jobbigt nu"

Spänningen stiger och det är blandade känslor hemma hos Jens. Idag beger sig Linda Lindorff till Hedemora för att han har ett val att göra, frågan är om det är han som kommer göra ett val eller någon annan gör det åt honom. Det är Ida, Sabina och Alexandra som är kvar på gården och idag måste en av dem tyvärr lämna.

– Det känns jobbigt inför ett val, det gör det alltid. Men det känns extra jobbigt nu när man har fått höra att han kysst fler och det fattar man ju. Det är klart att tankarna snurrar, säger Alexandra. 

När Linda kommer till gården möts hon av en vemodig grupp tjejer. Det är märkbart att sommarens kärleksäventyr börjar närma sig ett slut och att det nu börjar bli allvar. Hon frågar Jens varför tjejerna sitter och är nedstämda, han menar att det måste vara för att de är oroliga över valet som idag ska göras. Jens tycker är det är en jobbig situation, precis som tjejerna gör. Det är mycket känslor hit och dit och fram och tillbaka och Jens tycker om alla tre tjejer som är kvar på gården. 

Jens i Bonde söker fru är ledsen över att tjejerna lämnar
Jens. Foto: TV4

Stora skrällen – två tjejer lämnar Jens

Under sitt liv har Jens kämpat med känslan av att inte räcka till och han är rädd för att få starka känslor för någon, men att det inte skulle vara besvarat. Idag kommer han basera valet på småsaker som han har noterat och reagerat på, något som antagligen måste göras i ett program som detta - man kan inte fortsätta dejta allihopa. Sabina är den första som Jens bjuder in, men sedan händer det något.

– Ida och Alexandra, en som får vara kvar och en som lämnar. Men innan vi gör det här, är det så att båda vill vara klar? frågar Linda.

Plötsligt händer det något som ingen hade kunnat förutspå förra veckan. Ida väljer att lämna gården, hon har funderat och landat i att hon inte längre vill vara kvar. Hon menar att hon endast känner vänskapskänslor. Det är något som kom som en stor chock för Jens. 

Jens och Alexandra. Foto: TV4

Jens om Alexandras beslut: "Det värsta tänkbara är att hon inte kommer tillbaka"

Efter valet händer det något mer som är väldigt oväntat. Alexandra berättar för Jens att hon måste få tid att tänka och kommer sova på hotell inatt, hon behöver tid att reda ut vad hon verkligen känner. Det blir väldigt känslosamt både för Jens och Alexandra och det är tydligt att de verkligen bryr sig om varandra.

– Det känns hemskt att hon inte vill sova hemma inatt, det får ju mig att tvivla på hennes känslor för mig. Jag känner otroligt mycket för Alexandra och jag har trott att jag kan ha en framtid med henne. Det värsta tänkbara är att hon inte kommer tillbaka, säger en ledsen Jens.

Jens berättar att han inte känner sig tillräcklig och det har han aldrig gjort tidigare heller. Allt slutar med att både Ida, Alexandra och Jens lämnar gården för att sova på egna håll, själv kvar blir Sabina på gården.

"Bonde söker fru 2023" ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL