Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Tehran

Trailerpremiär för andra säsongen av Tehran

  • Apple TV+
Jonathan Smeds | Nyhet
09 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
09 mars 2022

Emmybelönade serien tillbaka med ny säsong

Apple TV+ har i dag släppt en teaser trailer för den nya säsongen av Tehran.

Den första säsongen av Tehran hyllades oerhört av kritiker och släpptes sommaren 2020. Filmtopp skrev i sin recension att serien "är en spionthriller som står ut i mängden". Tehran vann även priset för bästa dramaserie på internationella Emmygalan, vilket var första gången någonsin som en israelisk serie gjorde det.

Serien handlar om Niv Sultan, även kallad "Tamar". Hon är en Mossadagent som försöker infiltrera Teheran för att försöka utplåna Irans kärnreaktor. Men uppdraget misslyckas och istället måste Tamar planera för en operation som kommer utsätta hennes vänner och familj för fara.

Den nya säsongen har premiär den 6 maj, när de två första avsnitten släpps. I säsong två kommer den prisbelönta skådespelaren Glenn Close vara med. Niv Sultan, Shaun Toub, Shervin Alenabi, Arash Marandi och Shila Ommi återvänder alla till sina roller från debutsäsongen. Efter att de första två avsnitten haft premiär kommer ett nytt avsnitt ges ut varje fredag, och totalt innehåller säsong två åtta avsnitt.

Säsong ett av Tehran går att se på Apple TV+

Se trailern till säsong två här:

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL