Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Recension av Ted Lasso säsong 2

Inspelningen av Ted Lasso säsong 3 är igång

  • Apple TV+
Jonathan Smeds | Nyhet
08 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
08 mars 2022

AFC Richmond återvänder för en tredje säsong

Den tredje säsongen av "Ted Lasso" har nu börjat spelas in, något som Apple bekräftat på Twitter.

Ted Lasso hade premiär 2020 och tog redan då tittarna med storm. Serien handlar om den amerikanska fotbollstränaren Ted Lasso, som anställs för att träna AFC Richmond i Premier League. Anställningen görs av klubbens ägare i ett försök att förstöra för laget, men Lassos karisma och glädje sprider sig ner från ägaren hela vägen fram till de minst sagt skeptiska fansen.

Tidigare har seriens skapare pratat om att Ted Lasso främst är skriven för tre säsonger, och nu har Apple börjat filma den potentiellt sista säsongen. Detta bekräftar man på Twitter i ett svar på en tweet från Nike. Sportklädesmärket har slutit ett avtal med serien där de numera ska göra officiell merch baserat på laget AFC Richmond. 

De två första säsongerna har hyllats unisont av såväl tittare som kritiker, även av Filmtopp, och vann till exempel en Emmy för bästa komediserie 2021. Dessutom har skådespelarensemblen uppskattats enormt, där flera av de även prisats på olika galor.

Det sista avsnittet av säsong två slutade med en riktig plot twist, och fans är rimligtvis mycket spända på att få se vilken effekt det kommer ha på nästa säsong. Säsong 3 har inte något premiärdatum, men med tanke på när de två andra säsongerna släpptes lär det bli framåt hösten i år. Den nya säsongen kommer dessutom bli den första där Apple köpt rättigheterna till att använda sig av Premier Leagues varumärke. Exakt vad det innebär får framtiden utvisa. Kanske Ted Lasso kommer få chansen att lyfta den officiella Premier League trofén?

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL