Anna Frycklund lämnar Robinson 2022 – så går det nu

Anna Frycklund ute ur Robinson 2022 – detta hände

Filmtopp
Uppdaterad 29 april 2022 kl. 10:27 | Publicerad 28 april 2022 kl. 10:30

Läkare fick ingripa när Anna tvingades lämna programmet

I dag kom Anders Öfvergård med det dystra beskedet att Anna Frycklund är ute ur Robinson 2022. Det här är vad som hände deltagaren.

Anna Frycklund har gjort sig till en riktigt stark profil i årets säsong av Robinson, detta på grund av hennes vilja att vinna och hunger att få tävla. Hon skulle likväl röstas ut i ett öråd och skickas till sidoprogrammet Gränslandet där hon fick chansen att slå sig tillbaka. Hur som helst skulle hennes äventyr i programmet sluta oväntat tidigt. 

Återförenad med Hayes Jemide och Gorm Hallberg Lange i Gränslandet hade Anna Frycklund hittat hem. Tillsammans skulle de ta sig tillbaka som en urstark trio inför nästa sammanslagning. Men så blev det inte. Först fick Hayes duellera ut Gorm, och in kom den nya deltagaren Elin Brynzér för att bilda ny trio ute på Gränslandet tillsammans med Anna och Hayes. 

TV-svepet

Började svimma gång på gång

Även om stämningen var fortsatt god i Gränslandet och Elin kom in bra i gänget, så uppdagades en viss oro för Anna som började svimma upprepande gånger. Läkare fick därför hoppa in och kolla till henne flertalet gånger. När trion sedan tvingades flytta på sig i samband med ett oväder blev det hela för mycket för Anna som behövde åka till sjukhus. 

I dagens avsnitt av Gränslandet kunde programledaren Anders Öfvergård ge Hayes och Elin beslutet att Anna får avbryta sin medverkan i programmet. Hayes, som är oerhört tajt med Anna blev naturligtvis besviken, men för Elins del innebar det – trots besvikelsen att Anna tvingas avbryta – något godare nyheter. Hon, som förlorade sin duell mot Hayes och var på väg bort från tävlingen, får nu tillbaka sin plats. 

Att Anna Frycklund började svimma beror sannolikt på hennes fysiska påfrestningar tillsammans med den sömnbrist hon stångats med under Robinson 2022.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL