Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Gorm Hallberg Lange lämnar Robinson – nu börjar resan tillbaka

Gorm Hallberg Lange lämnar Gränslandet – utslagen av Hayes

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 april 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
21 april 2022

Bästa vännerna gjorde upp i duell

Efter veckor på den lilla ön får Gorm Hallberg Lange lämna Gränslandet. Detta efter att ha förlorat en tuff duell mot ökamraten Hayes Jemide.

61-årige Gorm Hallberg Lange har under säsongens gång varit en av Robinsons mest omtyckta profiler. Av den anledningen gjorde det ont i flera kamrater när han fick lämna programmet och skeppas till Gränslandet. Första veckan skulle han då göra upp med Angela Praxedes om att ta sig tillbaka till huvudtävlingen, men fick se sig förlora i sista duellen som utgjordes av klassiska Fyra i rad.

Kvar i Gränslandet skulle Gorm få sällskap av Hayes Jemide, som hade en tuff tid i Lag Öst där han inte kom överens med Mattias Pettersson och Linn Lund. Gorm och Hayes klickade genast som om de vore nära vänner sedan barnsben. Det skulle därför inte bli någon av deras nöje när de tvingades göra upp om vem som skulle lämna Gränslandet och därmed programmet i sin helhet.

Gav Hayes kraftigt motstånd i duellen

Gorm Hallberg Lange. Foto: TV4.
Foto: TV4.

Hayes var den som fick välja duell och valde då en styrkebaserad, som går ut på att man ska hålla uppe en kloss med hjälp av två pinnar. Den första att tappa greppet förlorar. Gorm kämpade tappert och såg ut att kunna vinna mot en Hayes som onekligen led under duellens gång. Men till slut blev utmaningen för tung och Hayes kunde se sig som segrare.

Hayes Jemide i Gränslandet. Foto: TV4.
Foto: TV4.

Förlusten såg ut att svida mer i Hayes och Anna Frycklund som nyligen gjorde dem sällskap, än hos Gorm själv. Han säger själv i avsnittet att han haft sitt livs äventyr, och väljer att uppskatta tiden han haft ute på öarna och lärdomarna de gett honom. 

Gorm Hallberg Lange lämnar nu Gränslandet och har inte längre någon chans att ta sig tillbaka till Robinson 2022. För Hayes del fortsätter han tillsammans med Anna i Gränslandet. 

– Jag vill vara bödeln som skickar hem dem härifrån en efter en, säger Hayes till tittarna.

Du följer äventyren i "Gränslandet" på TV4 Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL