TV-svepet: veckans stora premiärer

TV-svepet: veckans stora premiärer

Filmtopp
21 juni 2022 kl. 14:00

Flera nya program och återvändande succéer.

Veckans TV-svep är här och vi kan konstatera att det är en späckad vecka med både nya program och återvändande favoriter. Här följer senaste nytt!

Mer läsning:

Denna veckan bjuder på sparsamt med nya premiärer för alla tv- och realityälskare – men helt utan nya godbitar är vi inte! Den som är ute efter något helt nytt har färska realityserier att se fram emot på Netflix och Amazon Prime Video, och på SVT Play kan vi hitta ett nytt avsnitt i Edit-serien Vad hände?

Vad hände? Bloggbråken 2008–2014 – 21 juni

Vad hände? Bloggbråken 2008–2014
Foto: SVT.

Edit-produktionen Vad händ? SVT Play är tillbaka med ett nytt avsnitt denna veckan. Ämnet i det nya avsnittet är de uppmärksammade bråken mellan bloggare under bloggandets storhetstid en bit in på 00-talet. I fokus hittar vi bland andra Kissie, vars bloggfejder bidrog till hennes växande popularitet på nätet.

I takt med bloggprofilernas framgångar blev det allt mer av en industri som utnyttjades för att tjäna pengar – på bekostnad av makt över vad som publicerades – och ytterligare duster följde som resultat.

Sänds på: SVT Play.

Snowflake Mountain – 22 juni

Snowflake Mountain på Netflix
Foto: Netflix.

Denna veckan har Netflix nya realityserie Snowflake Mountain premiär. I programmet kastas en grupp bortskämda, i mångt och mycket förvuxna barn, ut i vildmarken för att växa upp och börja uppfylla sin potential. Livet i naturen, långt från rinnande vatten, daltande föräldrar och, inte minst, Wi-Fi, får deltagarna känna på verkligheten på riktigt.

För en lycklig vinnaren väntar en betydande summa pengar.

Sänds på: Netflix.

The One That Got Away – 24 juni

The One That Got Away på Amazon Prime Video.
Foto: Prime Video.

The One That Got Away är ett nytt dejtingprogram på Prime Video. Det finns gott om dejtingprogram där ute, så i ett försök att sticka ut fokuserar The One That Got Away på förlorade möjligheter – som titeln antyder är det personer från deltagarnas förflutna som kommer att vara måltavlorna för deras potentiella kärlek.

Sänds på: Amazon Prime Video.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL