EXTRA: Johnny Depps rättegång mot Amber Heard igång

Amber Heard: "Min roll i Aquaman 2 reducerades"

17 maj 2022 kl. 12:05

Nya anklagelser från skådespelerskan

Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard fortsätter att avslöja information om parets privat- och arbetsliv. Bland det senaste att komma fram är att Heard menar att hennes roll i "Aquaman 2" ska ha blivit nedtonad på grund av att Depp och hans team.

Amber Heard spelade Mera i Aquaman (2018) jämte Jason MomoaNicole KidmanWillem Dafoe och Dolph Lundgren. En roll som ska återkomma i uppföljaren Aquaman and the Lost Kingdom med premiär under 2023. Fans till Johnny Depp har försökt få bort Heards roll helt och hållet ur filmen, och enligt Heard verkar till viss del ha lyckats. 

Mer läsning:

"Jag kämpade verkligen för att få stanna kvar i filmen. De ville inte inkludera mig i filmen," sa Heard under måndagens vittnesmål. "Jag fick ett manus och sedan fick jag nya versioner av manuset som hade tagit bort actionscener. Scener som visade min karaktär och en annan karaktär, utan att ge bort för mycket, två karaktärer som slogs med varandra. De tog i princip bort en stor del av min roll." 

The Independent rapporterar att Heard skyller reduceringen av rollen på Depps och hans team som motsatt sig till hennes anklagelser att han ska ha misshandlat henne. 

Läs mer om Depp vs Heard:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL