Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Johnny Depp som Gellert Grindelwald i Fantastic Beasts och Amber Heard som Mera i Aquaman,

Amber Heard: "Min roll i Aquaman 2 reducerades"

Ebba Bengtsson | Nyhet
17 maj 2022
Ebba Bengtsson | Nyhet
17 maj 2022

Nya anklagelser från skådespelerskan

Rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard fortsätter att avslöja information om parets privat- och arbetsliv. Bland det senaste att komma fram är att Heard menar att hennes roll i "Aquaman 2" ska ha blivit nedtonad på grund av att Depp och hans team.

Amber Heard spelade Mera i Aquaman (2018) jämte Jason MomoaNicole KidmanWillem Dafoe och Dolph Lundgren. En roll som ska återkomma i uppföljaren Aquaman and the Lost Kingdom med premiär under 2023. Fans till Johnny Depp har försökt få bort Heards roll helt och hållet ur filmen, och enligt Heard verkar till viss del ha lyckats. 

Mer läsning:

"Jag kämpade verkligen för att få stanna kvar i filmen. De ville inte inkludera mig i filmen," sa Heard under måndagens vittnesmål. "Jag fick ett manus och sedan fick jag nya versioner av manuset som hade tagit bort actionscener. Scener som visade min karaktär och en annan karaktär, utan att ge bort för mycket, två karaktärer som slogs med varandra. De tog i princip bort en stor del av min roll." 

The Independent rapporterar att Heard skyller reduceringen av rollen på Depps och hans team som motsatt sig till hennes anklagelser att han ska ha misshandlat henne. 

Läs mer om Depp vs Heard:

NÄSTA ARTIKEL