Snart premiär för dokumentären Johnny vs Amber

Snart premiär för dokumentären Johnny vs Amber

  • Discovery+
Filmtopp
13 maj 2022 kl. 13:05

Kommer exklusivt till discovery+

Snart släpper discovery+ dokumentären "Johnny vs Amber" som undersöker bevis och ger oss en närmare titt på ett äktenskap som gått i kras.

Just nu följer världen Johnny Depp och Amber Heard i en rättegång som fått stor medial täckning. I den nya dokumentärserien Johnny vs Amber undersöks omfattande bevis som använts i förtalsfall i Storbritannien, för att ge en unik inblick i ett äktenskap som gått tragiskt fel.

Dokumentären berättas i två delar från två olika perspektiv, som utforskar en av de mest offentliga och allmänt rapporterade rättegångsfallen under det senaste decenniet; anklagelserna om våld i hemmet mellan Johnny Depp och Amber Heard, samt det efterföljande förtalsmålet som Depp väckte mot News Group Newspaper Ltd.

I discovery+ originaldokumentär visas exklusiva, djupgående intervjuer med advokaterna som representerade båda sidor, David Sherbone och Sasha Wass QC, när de omprövar fallet som diskuterats i både domstolar och bland allmänheten.

Dokumentären undersöker de omfattande bevis som använts under de rättsliga processerna i Storbritannien, inklusive videofilmer, fotografier, sms och ljudinspelningar från paret själva, för att ge en unik analys av vad som verkligen hände bakom rubrikerna och utforska den oerhört viktiga och komplexa frågan om våld i hemmet.

"Johnny vs Amber" finns att streama från och med den 14 maj på discovery+.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL