EXTRA: Johnny Depps rättegång mot Amber Heard igång

Amber Heard vittnar om att ha blivit slagen av Johnny Depp

05 maj 2022 kl. 11:05

"Det värsta som kan hända en människa har hänt mig"

I rättegången mot Amber Heard har Johnny Depp redan vittnat, men nu är det exfruns tur att ta plats i vittnesbåset. Igår berättade hon om första gången hon blev slagen av exmaken.

Rättegången mot skådespelerskan Amber Heard är inne på sin femtonde dag. Igår förhördes hon i domstolen och berättade då om första gången hon blev slagen av exmaken Johnny Depp. Medan hon berättar brister hon ut i gråt. 

Heard och Depp som var ett par mellan 2012 och 2016 har båda anklagat varandra för misshandel, Depp har alltjämnt nekat till anklagelserna medan Heard har erkänt till våldet. Under förhöret berättar hon att den första incidenten där hon blev slagen av exmaken inträffade då hon skrattade åt vad hon trodde var ett skämt från Depp. Enligt henne ska Depp ha sagt "Du tror det här är kul din bitch" och sedan utdelat en örfil. 

Se Amber Heard vittnesmål här: 

Heard berättar vidare att hon var förkrossad över örfilen, eftersom hon förstod att hon skulle behöva lämna sin man:

– Jag visste att det som hänt var fel och jag visste att jag var tvungen att lämna honom. Det var det som krossade mitt hjärta, för jag ville inte lämna honom.

Stämmer exfrun på 50 miljoner dollar

Johhny Depp stämmer exfrun Amber Heard för förtal på grund av en artikel som skådespelerskan publicerade i The Washington Post där hon insinuerade att hon varit offer för våld i en nära relation. Depp kräver 50 miljoner dollar från Heard. 

Trots att Heard inte nämner Johnny Depp i artikeln menar Depp att han fått utstå fler konsekvenser på grund av den, bland annat har han förlorat sina roller i Fantastic Beasts-serien och Pirates of the Caribbean-franchisen. Han menar också att hela hans karriär har förstörts och att han blivit stämplad som hustrumisshandlare. 

Mer läsning: 

 

 

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL