Nya serier på Cmore – bästa tipsen

Nya serier på C More – Bästa tipsen

Filmtopp
Filmtopp | Lista
18 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
18 augusti 2020

Nya serietips på C More.

Vill du veta vilka nya serier på C More som är värda din tid? Filmtopp har tagit en titt på de senaste titlarna som nu går att streama på tjänsten.

Det är en ständig utmaning att hänga med på det allra senaste som erbjuds i myllret av streamingtjänster. Är du ute efter att streama en ny serie på C More så har du hittat rätt. Vi har samlat de bästa tipsen åt dig! 

C More fortsätter att bredda sitt utbud med både nya originalserier och gamla godingar som man kan se om hur många gånger som helst. Nedan följer Filmtopps favoriter bland nyheterna som kommit till streamingtjänsten

De bästa nya serierna på C More

Efter vårens och sommarens tillskott av nya avsnitt till serier som bland annat “Peaky Blinders” och “Vikings” så har C More fortsatt att addera kvalitativt material till sin plattform. 

Behöver du något nytt att titta på så finns det både nya säsonger till våra favoritserier och en och annan sprillans ny titel att utforska. 

Intelligence

Nya serier på Cmore – Intelligence.
Foto: C More.

David Schwimmer, känd som Ross Geller från allas favoritserie “Vänner”, är tillbaka som huvudrollsinnehavare i den nya komediserien Intelligence. I serien spelar Schwimmer en NSA-agent som slår sig ihop med en dataanalytiker, spelad av Nick Mohammed, för att bekämpa cyberbrott. Det är även Mohammed som är seriens skapare.

Intelligence har jämförts med komediserier som The Office och andra typiska arbetsplatskomedier.

Love Life

Anna Kendrick i Love Life på C More.
Anna Kendrick i "Love Life", en av de bästa nya serierna på C More. Foto: C More.

Det här är tipset för alla romcom-älskare där ute. Love Life är en modern antologiserie om kärleken i alla dess stadier. I huvudrollen ser vi alltid så charmiga Anna Kendrick, som spelar New York-bon Darby. 

I varje avsnitt av serien får vi se Darby träffa en ny kille i jakten på sitt livs kärlek, samtidigt som åren i hennes liv fortsätter att gå.

Ramy (säsong 2)

Bästa tipsen på C More – Ramy.
Foto: C More

Den andra säsongen av prisade och hyllade “Ramy” landade nyligen på C More. Även Ramy är en komediserie med vissa romantiska inslag. 

Ramy, och karaktären i serien med samma namn, är delvis baserad på serieskaparen och tillika huvudrollsinnehavaren Ramy Youssefs egen bakgrund som uppvuxen i New Jersey med muslimska värderingar. Serien skildrar konflikten mellan Ramys rötter och den samtid som han lever i – en kontrast som blir extra tydlig tack vare hans vänners ofta gränslösa beteende.

Search Party (säsong 3)

Serietips på C More – Search Party
Foto: C More

Ännu en komediserie kvalar in bland tipsen tack vare “Search Party”. Till skillnad från de ovan listade komedierna så är det betydligt mörkare vibbar som råder i Search Party

Search Party handlar om ett kompisgäng i 20-årsåldern som blir indragna sökandet efter en bekant till dem som mystiskt har försvunnit. I rollerna ser vi bland andra Alia Shawkat, mest känd som Maeby Fünke från Arrested Development

Morden i Sandhamn (säsong 7)

Nya serier på Cmore – bästa tipsen: Morden i Sandhamn
Foto: C More

“Morden i Sandhamn” har hunnit rulla i hela sju säsonger sedan sin premiär 2010. Genom åren har serien baserad på Viveca Sterns deckare växt sig till en riktig favorit bland tittarna – och nu är den sjunde säsongen igång på C Mores plattform. 

I serien skildras Stockholms idylliska skärgård i ny dager när åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) får syna människors illvilja på nära håll.

Nya originalserier på C More

C More samlar inte enbart några av de bästa serierna och filmerna från runt om i världen på ett och samma ställe, tjänsten har också producerat ett och annat högklassigt original. 

Efter tidiga framgångar med bland annat Gåsmamman, Gråzon och Torpederna så har C More fortsatt producera sina egna serier.

Rebecka Martinsson (säsong 2)

Rebecka Martinsson på C More.
Foto: C More

“Rebecka Martinsson”, ett av C Mores bidrag till Sveriges digra utbud av framgångsrika kriminaldraman, avslutade sin andra säsong under våren och finns nu av avnjuta i sin helhet.

För den som ännu inte hunnit med den första säsongen av serien så handlar den om åklagaren Rebecka Martinsson (Sascha Zacharias) som återvänder hem till Kurravaara, norr om Kiruna, efter flertalet år i Stockholm. Serien är baserad på Åsa Larssons deckare. 

Bäckström

Bäckström på C More
Kjell Bergqvist i "Bäckström". Foto: C More

Under våren fick vi även se kriminaldramat “Bäckström”, baserad på Leif G.W. Perssons romaner, presenteras på C More. I serien ser vi Kjell Bergqvist i huvudrollen som Evert Bäckström – en arrogant och självgod mordutredare. 

Redan 2015 blev Leif G.W. Perssons böcker om Bäckström till tv-serie i USA under namnet Backstrom. Det gjordes 13 avsnitt av den amerikanska adaptionen som hade en aning mer skruvad och komisk ton än C Mores tappning. 

Hamilton

Hamilton finns att se på C More.
Foto: C More

Från Leif G. W. Persson till Jan Guillou – i “Hamilton”, baserad på Guillous böcker, skruvar vi upp spänningen ytterligare några snäpp. Hamilton fick vara C Mores fanbärare för 2020 i och med sin premiär direkt efter årsskiftet. Så har du inte tittat på thrillerserien ännu så är det mer än dags!

Carl Hamilton (Jakob Oftebro) återvänder till Stockholm från sin CIA-träning i USA och möts av två bombattentat under 1 maj. Med sina nyvunna kunskaper får Hamilton i uppdrag att hjälpa Säpo. Den svenska underrättelsetjänsten är dock inte Hamiltons enda uppdragsgivare ... 

Sjölyckan (säsong 2)

Serietips på C More: Sjölyckan
Foto: C More

Mysiga komediserien “Sjölyckan” återvände under våren för sin andra säsong vilket innebär att du nu kan njuta av ännu mer av den relaterbara komedin som utspelar sig i en underbar skärgårdsmiljö. 

Serien handlar om familjen Kling och deras skärgårdshem, Sjölyckan. Det är ett perfekt alternativ för den som vill slappna av framför tv:n med ett leende på läpparna. I rollerna ser vi bland annat Henrik Schyffert och Hans Mosesson.

Serier som kommer till C More

C More har som artikeln påvisat släppt flertalet serier i toppklass under våren och sommaren, men ännu mer är på gång. 

Även under hösten och vintern kommer det att fortsätta lanseras nya serier på C More – både original och favoriter som producerats på annat håll. Närmast kan vi se fram emot mycket nytt på C More i september

Detta kommer i september på C More:

  • Shitt’s Creek (säsong 1–6), 1 september

  • Ninja Nanny, 1 september

  • Felix på vilda äventyr, 5 september

  • Penance, 8 september

  • Bröllop, begravning och dop (säsong 2), 14 september

  • Drottningarna, 17 september

  • Keeping Up with the Kardashians (säsong 18B), 18 september

C More kan ibland flyga under radarn bland de svenska streamingtjänsterna som finns på marknaden. Med tanke på att det kommer allt fler serier av hög kvalitet till tjänsten, så kan det dock vara ett stort misstag att inte skaffa sig ett abonnemang. Det kan vara extra värt pengarna för den som är förtjust i svenska kriminalserier.