Bekräftat: då har Top Dog säsong 2 premiär

Nya serier på C More – Bästa tipsen

Filmtopp
Uppdaterad 10 maj 2023 kl. 08:05 | Publicerad 18 augusti 2020 kl. 20:08

Nya serietips på C More.

Vill du veta vilka nya serier på C More som är värda din tid? Filmtopp har tagit en titt på de senaste titlarna som nu går att streama på tjänsten.

Det är en ständig utmaning att hänga med på det allra senaste som erbjuds i myllret av streamingtjänster. Är du ute efter nya serier på streamingtjänsten så har du hittat rätt. Vi har samlat de bästa tipsen åt dig! 

C More fortsätter att bredda sitt utbud med både nya originalserier och gamla godingar som man kan se om hur många gånger som helst. Nedan följer Filmtopps favoriter bland nyheterna som kommit till streamingtjänsten. 

De bästa nya serierna på C More

Efter vårens och sommarens tillskott av nya avsnitt till serier som bland annat “Berlin Station” och “Vikings” så har C More fortsatt att addera kvalitativt material till sin plattform. 

Behöver du något nytt att titta på så finns det både nya säsonger till våra favoritserier och en och annan sprillans ny titel att utforska. Missa inte heller Filmtopps lista med de bästa serierna 2022.

Top Dog (säsong 2)

Top Dog
Foto: C More

Ett mystiskt försvinnande förenar två olika världar, och ett ytterst omaka par - juristen Emily och den villkorligt frigivna Teddy. De har två motsatta viljor. Hon vill upp. Han vill ut. Hon vill trygga sin framtid, han vill lämna sitt gamla liv. Båda tvingas tänka om när de hamnar mitt i en smutsig härva där det förflutna kommer ikapp, där framtidsdrömmar krossas, och där ingenting är vad det ser ut att vara.

 

Nattryttarna (säsong 1)

Den hetaste serien på C More just nu stavas Nattryttarna. Denna otäcka drama ger oss historien om de hemska händelser som ägde rum på ett ridcenter under tidigt 90-talet. På rollistan ser vi Tunn is-stjärnan Amanda JanssonHanna Ardéhn och storstjärnan Jonas Karlsson, som är briljant när han gestaltar sin mycket obehagliga rollfigur.

Nattryttarna är lika spännande som drabbande, så vad du än gör vill du inte missa den. Du vill heller inte missa Filmtopps intervju med Ardéhn och Karlsson, som berättar om upplevelsen av att spela in film på en så pass omskakande verklig historia.

Vuxna människor (säsong 1)

Nya serier på C More – Bästa tipsen
Foto: C More.

Av nya serier på C More hittar vi Vuxna människor, som bygger på kultkomedin med samma titel, och i vilken vi också fick se Felix Herngren. I berättelsens fokus står Mathilda, underbart spelad av Carla Sehn, vars livet ser ut att gå på räls. Hon har det feta jobbet på en advokatbyrå, en rar och dedikerad pojkvän samt ett tryggt hem. Men innerst inne känner hon sig långt ifrån lika vuxen som det ser ut. Saker och ting eskalerar när hennes kille plötsligt friar och hon inleder en affär.

Mycket är bra med serien Vuxna människor, men allra bäst blir den när den tar ut svängarna – vilket den tenderar att göra mer än sällan. En lyckad adaption på en filmklassiker som har något att bygga vidare på inför en eventuell fortsättning. 

Headhunters (säsong 1)

Martin Wallström i serien Headhunters
"Headhunters" är en av nya serier på C More du inte får missa.

Streamingtjänstens nordiska satsning är en föregångare till den berömde författaren Jo Nesbøs roman Huvudjägarna som redan för över tio år sedan fick sig en stor film. Storyn kretsar kring Roger Brown, spelad av Axel Bøyum (Hemmaplan, Den största förbrytelsen), en headhunter som ljuger och manipulerar sin väg till framgång både i arbetslivet och med kärleken. På rollistan ser vi även Beck-stjärnan Martin Wallström som stjärnrekryteraren Jon-Christian Wiklund, en intensiv och grundligt elak medarbetare på kontoret. 

Anne (miniserie)

Anne – ny serie på C More
Foto: C More.

Anne är en dramaserie om den så kallade Hillsborougholyckan 1989, då 97 människor miste livet. Det var under en fotbollsmatch mellan Liverpool och Nottingham Forest, på Hillborough Stadium i Sheffield, som Liverpoolsupportrarnas läktarsektion blev överfull och människor klämdes till döds.

Serien dramatiserar Anne Williams liv under olyckans efterspel. Hon förlorade sin 15 år gamla son på Hillsborough och var en person som direkt motsatte sig de officiella uttalanden som lade skulden på supportrarna. Tack vare Anne och andra som henne skulle det decennier senare visa sig att försummelse från polisen och bristfällig organisation snarare var att beskylla.

Made in Finland (säsong 1)

Made in Finland (säsong 1) – nya serier på C More
Foto: C More.

Dramaserien Made in Finland är en ny serie på C More som handlar om Nokias historia. Vid ett tillfälle var mobiltillverkaren störst i världen, men efter de enorma framgångarna väntade också betydligt svårare tider. Serien hade kanske gjort sig bättre i filmformat, men en intressant grundberättelse och bitvis starka skådespelarinsatser gör att den trots allt förtjänar en chans.

Fartblinda (säsong 2)

Nya serier på C More – Bästa tipsen
Foto: C More.

C Mores succéserie Fartblinda är äntligen tillbaka med en ny säsong där vi återser Julia Ragnarsson och Matias Varela i huvudrollerna. När handlingen tar vid har Bea Farkas nått stora framgångar med sin nyutgivna bok när hon springer på Peder Rooth i Malta. Hon är på ön för att utreda ett lånebolag. Han har nyss suttit av ett fängelsestraff och är där för att förse samma bolag med olagliga personuppgifter. När deras vägar korsas på nytt börjar det slå gnistor om dem igen.

Den andra säsongen av Fartblinda är ännu bättre än den första. Det är inte bara handlingen som är vassare, Ragnarsson och Varela gör sig ännu bättre i sina karaktärer som de nu äger fullt ut när de ger dem ytterligare lager. 

Drottning Margareta (säsong 1)

Drottning Margareta
Foto: C More.

Detta historiska drama om hur drottning Margareta styrde över den så kallade Kalmarunionen. I en tid då de skandinaviska länderna försökte sluta fred var det drottning Margareta den med mest makt – men det fanns många som ville ta den ifrån henne.

Serien når kanske inte riktigt hela vägen, men den är påkostad, snygg och definitivt värd en chans.

Likea (säsong 1)

Vera Herngren och Felicia Danielsson om Likea
Likea är en ny serie på C More.

Likea handlar om influencern Rut (Felicia Danielsson), och hennes vän Cajsa (Vera Herngren). Den sistnämnda har precis tagit sin journalistexamen utan att få tag på något jobb och har därför börjat arbeta som Ruts assistent. De är båda anställda av agenturen Fube Agency, drivna av Lukas och Liselotte, och försöker tillsammans överleva i det hårda influencerklimatet.

Hamilton (säsong 2)

Hamilton är tillbaka
Foto: C More/Mattias Andersson

Hamilton är tillbaka med en ny, spännande säsong. Första avsnittet börjar med att vi får se en dykare under en Natoövning i Medelhavet utanför Frankrike. Personen i fråga håller kontakten med fransk och amerikansk personal, men avviker snart från deras riktlinjer för att istället söka upp en liten svart kontrollpanel som sitter på en pipeline på botten. Han har strax hittat den när han plötsligt blir överfallen av en annan dykare och dödas…

Bäckström (säsong 2)

Bäckström säsong 2
Foto: C More.

Tjurige Bäckström är tillbaka med en andra säsong. Kvalitetmässigt blandar den och ger, men det går inte att sticka under stol med att den är underhållande. Säsongen är baserad på Leif GW Perssons Den sanna historien om Pinocchios näsa och handlingen cirkulerar kring mord, pengar och den ryska maffian.

Heartbeats (säsong 1)

Heartbeats
Foto: C More.

Den nya C More serien Heartbeats handlar om Mio (Nora Rios) – ung, vacker och full av drömmar. Hon planerar att flytta till Berlin med sin bästa kompis och rumskamrat Katja (Felicia Truedsson) för att festa vidare, men allt kommer till ett abrupt stopp när hon efter en klubbkväll går hem med KTH:aren Anders (Simon Edenroth). Spola fram fem veckor: Hon är gravid. Vad ska de ta sig till nu?

LasseMajas detektivbyrå (säsong 2)

Säsong 2 av LasseMajas detektivbyrå är riktigt bra. De två unga privatdetektiverna Lasse och Maja tar sig an nya kluriga fall, men trots att serien riktar sig till en yngre publik så känns mysterierna inte på något sätt förutsägbara. Tvärtom, den innehåller en hel del oväntade vändningar som kommer att övveraska även den rutinerade i mysteriegenren.

Knutby (säsong 1)

Det har gjorts många program, dokumentärer m.m. som handlar om Knutbydramat från 2004, men få av dem är lika lyckade som C Mores serie som är baserad på Jonas Bonniers bok. Serien är välspelad av så gott som samtliga skådespelare och den har en överhängande känsla av obehag som snärjer en.

Solsidan (säsong 7)

Solsidan är äntligen tillbaka och efter en svagare sjätte säsong kan vi glädjas åt att den sjunde är lika bra som de föregående – om inte ännu bättre. Fredde & Mickan fortsätter att tampas med sina lyxproblem, och Alex & Anna ska skilja sig på nytt. För Ove och Annette blir det däremot förändring när Annette upptäcker att hon för länge sedan köpte Amazon-aktier som skjutit i höjden. 

Dr. Death (säsong 1)

Dr Death är en av nya bra serier på C More.
Dr Death är en av nya serier på C More att bingea. Foto: Peacock.

Dr. Death kretsar kring den amerikanske kirurgen Christopher Duntsch, som i verkligheten anklagades och åtalades för att ha skadat och lemlästat majoriteten av de personer han hann operera. Ett faktum som tycks ofattbart och omöjligt, för hur skulle någon som gör allvarliga fel under operation efter operation kunna fortsätta arbeta utan att någon stoppar honom? Det får vi veta i vad som är en av nya bra serier på C More.

Håll Andan! (säsong 1)

Streamingtjänsten fortsätter att imponera med sina vassa ungdomsprogram. Håll Andan! utspelar sig på ett kollo där vi följer trion Ruben, Wilma och Lo som har vitt skilda packningar i sina emotionella ryggsäckar. Trots sparsmakad handling är det här en riktigt trevlig och underhållande serie, som rekommenderas till familjekvällarna där hemma. I Filmtopps intervju lär du känna Nicole Levin och Brandon Ray Carter som spelar två av huvudrollerna.

Bert (säsong 1)

Bert är tillbaka med en ny bra produktion på C More för att fortsätta sin outtröttliga jakt på pluggets sötaste tjejer. Han stöter på gott om hinder för varje ny tjej han förälskar sig i och det är upp till hans tre bästa vänner att hålla honom borta från alldeles för många bekymmer. Och förstås "Klimpen". En mycket underhållande nytagning på en av svensk populärkulturs stora klassiker. Missa inte Filmtopps intervju med gänget!

Intelligence (säsong 2)

Nya serier på Cmore – Intelligence.
Foto: C More.

David Schwimmer, känd som Ross Geller från allas favoritserie “Vänner”, är tillbaka som huvudrollsinnehavare i den nya komediserien Intelligence. I serien spelar Schwimmer en NSA-agent som slår sig ihop med en dataanalytiker, spelad av Nick Mohammed, för att bekämpa cyberbrott. Det är även Mohammed som är seriens skapare.

Intelligence har jämförts med komediserier som The Office och andra typiska arbetsplatskomedier. Säsong 2 av Intelligence kommer till C More den 9 juli.

The Girlfriend Experience (säsong 3)

Nya serier på C More - The Girlfriend Experience
Foto: C More

"The Girlfriend Experience" är en amerikansk dramaserie som består av fristående avsnitt. De olika avsnitten utforkar relationerna mellan kvinnor som arbetar inom eskortbranschens exklusivare delar och deras kunder.

Det finns tre säsonger av The Girlfriend Experience och den tredje började nyss att sändas på C More. Serien är en antologiserie som är baserad på Steven Soderberghs film från 2009 med samma namn.

Years and Years

Years and Years finns på C More
Foto: BBC / C More

"Years and Years" är en serie från 2019 som bland annat har storstjärnan Emma Thompson i rollbesättningen. Serien, som landade på C More tidigare under året, handlar om ett Storbritannien som håller på att förvändlas till en diktatur. I den världen får vi följa en vanlig familj som måste kämpa för att överleva i en värld som hastigt förändras.

The Drowning

The Drowning - ny serie på C More
Foto: C More

Den brittiska serien "The Drowning" kretsar kring efterföljderna av en drunkningsolycka där en fyraårig pojke försvinner i samband med en strandutflykt och förmodas ha drunknat. Nio år senare är mamman övertygad om att hon ser en pojke som hon tror vara den förmodat drunknade sonen – plötsligt lever hoppet igen.

En liten varning – serien är inte den bästa som C More har att erbjuda.

Cold Hawaii

Cold Hawaii på C More
Foto: C More

"Cold Hawaii" är en dansk serie från 2020 som nyligen landade på C More – och den är förvånansvärt uppfriskande. Serien balanserar effektivt sådant som sex och trams med barnlängtan och andra seriösare ämnen.

Cold Hawaii handlar om två barndomsvänner som återförenas i staden där de växte upp. Deras respektive relationer med sina partners kunde inte skilja sig åt mer än vad de gör och det leder till en hel del konflikt som genererar gott om skratt.

The Pact

The Pact på C More
Foto: BBC / C More

"The Pact" är en ny serie på C More som hade premiär på BBC tidigare i år. Serien handlar om fem stycken kvinnor som ingår en pakt med varandra efter en oförklarlig död. Hemligheten de måste bevara hotar att förgöra dem alla.

The Pact är kanske inte revolutionerande på något sett, men det är en thrillerserie som lyckas hålla uppe spänningen och som helt klart är sevärd.

Nya originalserier på C More

C More samlar inte enbart några av de bästa serierna och filmerna från runt om i världen på ett och samma ställe, tjänsten har också producerat ett och annat högklassigt original. 

Efter tidiga framgångar med bland annat Gåsmamman, Gråzon och Torpederna så har C More fortsatt producera sina egna serier.

Jägarna (säsong 2)

Sen de nya säsongen av Jägarna på C More
Foto: C More

År 2018 fick den klassiska svenska 90-talsfilmen Jägarna nytt liv när C More presenterade en Jägarna-originalserie. Under 2021 kom den andra säsongen av serien och du kan givetvis se den på streamingtjänsten.

Serien handlar precis som filmerna om karaktären Erik Bäckström (Rolf Lassgård) som nu har slutat som polis – men hans starka moraliska kompass leder fortsatt till problem.

Maria Wern (säsong 8)

Maria Wern på C More
Foto: C More

Långköraren "Maria Wern" var nyligen tillbaka med en åttonde säsong på C More. Serien med Eva Röse i huvudrollen handlar om den envisa polisen på Gotland som inte är rädd för att ta till okenventionella metoder för att hitta svar.

Bert

Bert-serien finns på C More
Foto: C More

Sveriges mest älskade tjejtjusare är tillbaka med en ny serie som du kan se på C More. Den nya serien innehåller många aspekter som vi känner igen från den gamla serien, med undantag att den har tagit klivet in i vår något modernare tid. Bert är fortsatt tjejtokig och vi får följa honom i hans jakt på kärleken, samtidigt som han stöter på problem med sina bästa vänner Åke, Lill-Erik och Thora.

Sjölyckan (säsong 3)

Serietips på C More: Sjölyckan
Foto: C More

Den mysiga komediserien “Sjölyckan” återvände under våren för sin tredje säsong vilket innebär att du nu kan njuta av ännu mer av den relaterbara komedin som utspelar sig i en underbar skärgårdsmiljö. 

Serien handlar om familjen Kling och deras skärgårdshem, Sjölyckan. Det är ett perfekt alternativ för den som vill slappna av framför tv:n med ett leende på läpparna. I rollerna ser vi bland annat Henrik Schyffert och Hans Mosesson.

Kommande serier på C More 2022

Under 2022 satsar C More rejält med flera spännande serier – både i form av uppföljande säsonger av existerade original och helt nya tillskott.

Här är alla nya serier på C More 2022:

 • Heartbeats – 12 januari
 • Bäckström (säsong 2) – 28 februari
 • Hamilton (säsong 2) – våren 2022
 • Likea – våren 2022
 • Fartblinda (säsong 2) – någon gång 2022
 • Morden i Sandhamn (säsong 8) – någon gång 2022
 • Korridoren – någon gång 2022
 • Gåsmamman (säsong 6) – någon gång 2022
 • Headhunters – någon gång 2022
 • Ture Sventon (säsong 2) – någon gång 2022
 • Nattryttarna – hösten 2022

Fler originalserier på C More

LasseMajas Detektivbyrå (säsong 1)

Lassemajas detektivbyrå – serien
Foto: C More.

Bland nya serier på C More hittar vi den första säsongen av LasseMajas Detektivbyrå. Den består av sex avsnitt, som bygger på olika fall från böckerna. Det första avsnittet heter Brandkårsmysteriet efter boken från 2014. Men även fast det är ett nytt fall i varje avsnitt så förs handlingen framåt, och karaktärernas relationer utvecklas under seriens gång.

LasseMajas Detektivbyrå är en pusseldeckare i samma anda som böckerna. Små detaljer och säregna karaktärsdrag som blir till ledtrådar, och tillsammans med Lasse och Maja ska vi försöka skapa oss en bild av fallen, och ta reda på vem som har begått brotten. Det är både spännande och roligt!

Top Dog (säsong 1)

Top Dog
Foto: C More.

Den nya Jens Lapidus-baserade serien Top Dog på C More kan vara den läckraste svenska serie som gjorts under 2010-talet. Handlingen då? Den är engagerande den med. Efter att ha suttit inne i tio år släpps Teddy ut i ett kallt Stockholm där hans gamla kriminella krets fortfarande driver affärer. Fast besluten om att hålla sig på samhällets lagliga sida, hamnar han i en farlig konspiration där han tillsammans med advokaten Emily sluts samman i jakten på en kidnappare. I huvudrollerna ser vi högst begåvade Alexej Manvelov (Innan vi dör), Josefin Asplund (Himmelsdalen), Gustav Lindh (Älska mig) och Kardo Razzari (Alex). 

Bröllop, begravning och dop (säsong 2)

Bröllop, begravning och dop
Foto: C More.

Man känner genast igen Colin Nutleys ton i fortsättningen på Bröllop, begravning och dop som starkt bygger vidare på den första säsongen. Berättandets höga tempo finns kvar och vi som tittar kastas mellan skratt, tårar och en del spännande stunder som inte bör underskattas. Det är också underbart att återse ensemblen som gjorde gott intryck i den första säsongen.

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet (säsong 1)

Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet
Foto: C More.

Robert Gustafsson frontar familjeserien Ture Sventon och Bermudatiangelns hemlighet som lyckas med konststycket att underhålla både barn och vuxna. Här spelar han en pensionerad Ture, men som kommer tillbaka när det visar sig att någonting i Bermudatriangelns mitt är ett hot för hela Jordens existens. Men de senaste åren har mästerdetektiven halkat efter i moderniseringen och behöver hjälp vid sin sida. I det här fallet de två intelligenta barnen Gittan och Siv. Ett måste att se bland nya serier på C More.

Blodsbröder (säsong 1)

Blodsbröder
Foto: C More.

Den danska serien Blodsbröder är ett starkt tillskott bland alla nya och bra serier på C More. I centrum står bröderna Adam och Jakob är till ytan som vilka danska bröder som helst. Adam har precis blivit klar med sin utbildning till börsmäklare och är börsföretagets nya unga stjärnskott. Samtidigt har Jakob fått jobb hos polisen inom narkotikaroteln. Men när deras pappa, en ledare i det kriminella gänget Full Front, dör förändras allt för bröderna.

Något som bidrar till den verklighetstrogna och intensiva känslan i seriens åtta avsnitt är ett par riktigt starka skådespelarinsatser. Främst vill jag lyfta fram Andreas Jessen i rollen som Adam som påminner om Joel Kinnamans insats, när han slog igenom som JW i Snabba Cash. Jag hade inte blivit förvånad om vi får se honom i amerikanska storfilmer inom en snar framtid. Dessutom är Lars Mikkelsen lika imponerande som vanligt.

Rebecka Martinsson (säsong 2)

Rebecka Martinsson på C More.
Foto: C More

“Rebecka Martinsson”, ett av C Mores bidrag till Sveriges digra utbud av framgångsrika kriminaldraman, avslutade sin andra säsong under våren och finns nu av avnjuta i sin helhet.

För den som ännu inte hunnit med den första säsongen av serien så handlar den om åklagaren Rebecka Martinsson (Sascha Zacharias) som återvänder hem till Kurravaara, norr om Kiruna, efter flertalet år i Stockholm. Serien är baserad på Åsa Larssons deckare. 

Bäckström

Bäckström på C More
Kjell Bergqvist i "Bäckström". Foto: C More

Under våren fick vi även se kriminaldramat “Bäckström”, baserad på Leif G.W. Perssons romaner, presenteras på C More. I serien ser vi Kjell Bergqvist i huvudrollen som Evert Bäckström – en arrogant och självgod mordutredare. 

Redan 2015 blev Leif G.W. Perssons böcker om Bäckström till tv-serie i USA under namnet Backstrom. Det gjordes 13 avsnitt av den amerikanska adaptionen som hade en aning mer skruvad och komisk ton än C Mores tappning. 

Bäckström tillhör definitivt en av alla nya bra serier på C More som alla deckarälskare måste se!

Hamilton

Hamilton finns att se på C More.
Foto: C More

Från Leif G. W. Persson till Jan Guillou – i “Hamilton”, baserad på Guillous böcker, skruvar vi upp spänningen ytterligare några snäpp. Hamilton fick vara C Mores fanbärare för 2020 i och med sin premiär direkt efter årsskiftet. Så har du inte tittat på thrillerserien ännu så är det mer än dags!

Carl Hamilton (Jakob Oftebro) återvänder till Stockholm från sin CIA-träning i USA och möts av två bombattentat under 1 maj. Med sina nyvunna kunskaper får Hamilton i uppdrag att hjälpa Säpo. Den svenska underrättelsetjänsten är dock inte Hamiltons enda uppdragsgivare ... 

Fler serietips på C More

Gangs of London 

Gangs of London på C More
Foto: C More

I handlingens centrum står Sean Wallace, spelad av Joe Cole (Peaky Blinders), vars pappa Finns Wallace blir mördad i inledningen av det första avsnittet. Finn styrde över ett slags råd av gangsters, som alla kunde tvätta sina pengar och nyttja hans kontakter för att etablera sina illegala organisation i London. När någon plötsligt mördar honom och Sean får ta över ansvaret så börjar det snabbt pekas finger mot vem som kan ha legat bakom mordet och tjänat mest på det.

Maffiaserien Gangs of London som nu finns att se i sin helhet på C More är inte bara en av höstens mest populära serier, utan också en av de mest brutala.

Love Life

Anna Kendrick i Love Life på C More.
Anna Kendrick i "Love Life", en av flera bra nya serier på C More. Foto: C More.

Det här är tipset för alla romcom-älskare där ute. Love Life är en modern antologiserie om kärleken i alla dess stadier. I huvudrollen ser vi alltid så charmiga Anna Kendrick, som spelar New York-bon Darby. 

I varje avsnitt av serien får vi se Darby träffa en ny kille i jakten på sitt livs kärlek, samtidigt som åren i hennes liv fortsätter att gå.

Ramy (säsong 2)

Bästa tipsen på C More – Ramy.
Foto: C More

Det finns två säsonger av prisade och hyllade “Ramy” på C More. Även Ramy är en komediserie med vissa romantiska inslag. 

Ramy, och karaktären i serien med samma namn, är delvis baserad på serieskaparen och tillika huvudrollsinnehavaren Ramy Youssefs egen bakgrund som uppvuxen i New Jersey med muslimska värderingar. Serien skildrar konflikten mellan Ramys rötter och den samtid som han lever i – en kontrast som blir extra tydlig tack vare hans vänners ofta gränslösa beteende.

Search Party (säsong 3)

Serietips på C More – Search Party
Foto: C More

Ännu en komediserie kvalar in bland tipsen tack vare “Search Party”. Till skillnad från de ovan listade komedierna så är det betydligt mörkare vibbar som råder i Search Party som är en av riktigt bra nya serier på C More.

Search Party handlar om ett kompisgäng i 20-årsåldern som blir indragna sökandet efter en bekant till dem som mystiskt har försvunnit. I rollerna ser vi bland andra Alia Shawkat, mest känd som Maeby Fünke från Arrested Development

Morden i Sandhamn (säsong 7)

Nya serier på Cmore – bästa tipsen: Morden i Sandhamn
Foto: C More

“Morden i Sandhamn” har hunnit rulla i hela sju säsonger sedan sin premiär 2010. Genom åren har serien baserad på Viveca Sterns deckare växt sig till en riktig favorit bland tittarna – och nu är den sjunde säsongen igång på C Mores plattform. 

I serien skildras Stockholms idylliska skärgård i ny dager när åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) får syna människors illvilja på nära håll.

Serier som kommer till C More

C More har som artikeln påvisat släppt flertalet serier i toppklass under våren, sommaren och hösten. 

Även under vintern kommer det att fortsätta lanseras nya serier på C More – både original och favoriter som producerats på annat håll. För mer läsning se vår samlingssida med alla nyheter på C More!

C More kan ibland flyga under radarn bland de svenska streamingtjänsterna som finns på marknaden. Med tanke på att det kommer allt fler serier av hög kvalitet till tjänsten, så kan det dock vara ett stort misstag att inte skaffa sig ett abonnemang. Det kan vara extra värt pengarna för den som är förtjust i svenska kriminalserier.

För mer nyheter scrolla vidare! ---> Se också vår lista med de bästa filmerna på C More!

 

 

 

 

NÄSTA ARTIKEL