Filmtopps 5 tips – veckans hetaste premiärer

Filmtopps 5 tips – veckans hetaste premiärer

Emil Oscar Rasmussen
10 juni 2024 kl. 12:00

Nya filmer och serier att streama

Ny vecka, nya streamingmöjligheter. Filmtopp tipsar om några av höjdpunkterna bland veckans nya filmer och serier på de stora streamingtjänsterna.

Veckans 5 hetaste premiärer – Filmtopp tipsar

Sommarlov 2024: Filmtopps 5 tips – veckans hetaste premiärer
Foto: Mattias Ankrah / SVT.

Sommarlov 2024 – 10 juni på SVT Play

En ny säsong av Sommarlov är äntligen igång på SVT Play och SVT. I år är det tema framtid i Sommarlov, där de sex programledarna ska försöka ingjuta hopp och positivitet om framtiden i en tid där många barn känner en stark oro inför vad som väntar framåt i tiden.

Läs mer om "Sommarlov" 2024 här och se vilka artister som gästar säsongen här.

Presumed Innocent
Foto: Apple TV+

Presumed Innocent (säsong 1) – 12 juni på Apple TV+

Presumed Innocent är Apple TV+ nya kriminaldrama med Jake Gyllenhaal i huvudrollen. Här leder ett brutalt mord till att Chicagos åklagarmyndighet skakas i grunden när det är en av deras egna som står anklagad för brottet.

The Boys (säsong 4): Filmtopps 5 tips – veckans hetaste premiärer
Foto: Prime Video.

The Boys (säsong 4) – 13 juni på Prime Video

I veckan är det efterlängtad premiär för den fjärde säsongen av Prime Video-favoriten The Boys. Denna gången knakar det i fogarna hos gänget, efter att de tröttnat på Butchers ständiga lögner och avsatt honom som deras ledare. Samtidigt är Victoria Neuman närmare presidentposten än någonsin – men hon har Homelander ständig vakande över sig och han är inte rädd för att ta till utpressning för att få sin vilja igenom. Den polariserade världen balanserar på en knivsegg, och frågan är om The Boys kan rädda den innan det är för sent.

Familjen Bridgerton
Foto: Netflix.

Familjen Bridgerton (säsong 3, del 2) – 13 juni på Netflix

Det är dags för den tredje säsongens andra del av Netflix populära, romantiska kostymdrama Familjen Bridgerton. Då ska vi till sist få svar på hur det går för Penelope Featherington i sökandet efter en make som kan tillåta henne att fortsätta sitt liv som Lady Whistledown, och om Colin Bridgerton till slut kommer att komma till insikt över vad han faktiskt känner för henne.

Ultraman: Rising: Filmtopps 5 tips – veckans hetaste premiärer
Foto: Netflix.

Ultraman: Rising – 14 juni på Netflix

Är Sommarlov inte tillräckligt för att underhålla barnen i början av sommarloven kan vi också passa på att tipsa om Ultraman: Rising som kommer till Netflix på fredag. Här får vi följa baseballstjärnan Ken Sato, som återvänder till Japan för att axla superhjältemanteln som Ultraman och ta upp kampen mot monstren. Den största kampen ska dock visa sig vara att behöva uppfostra ett av dem.

Utforska fler tips på Filmtopp.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL