Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Couple Watching Cinema

Biotoppen

Biotoppen – Film är bäst på bio

Kommande biofilmer

Nu har vi precis klivit in i oktober. Detta innebär att hösten börjar göra sig påmind liksom landets biografer. Här är några av de stora höjdpunkterna på bio i oktober.

Lamm: 11/3

Fårfarmarna María och Ingvar lever isolerade på en isländsk gård. När de hittar en mystisk nyfödd på sin mark bestämmer de sig för att uppfostra hen som sin egen, ett beslut som kommer skänka dem mycket lycka, men också vara början till ödeläggelsen av deras liv.

Jag är Zlatan: 18/3

Jag är Zlatan är en sann underdog-story om killen från Rosengård som inte hade något, men som fick allt. Med talang, hårt arbete och en stark tro på sig själv och sin livsdröm tog han sig till toppen, trots en rad motgångar längs vägen.

Licorice Pizza: 18/3

Vi får följa Alana Kane och Gary Valentine när de växer upp och blir kära i San Fernando Valley 1973. Regisserad av Paul Thomas Anderson är detta en film du bara måste uppleva. Snyggare underhållning får du leta efter!

A Hero: 25/3

Rahim sitter i fängelse på grund av en obetald skuld. Under en två dagars permission försöker han övertyga sin fordringsägare att efterskänka en del av skulden, men det går inte som planerat...

Ambulance: 25/3

Krigsveteranen Will Sharp är i desperat behov av pengar för att betala för sin frus sjukvård. Han ber sin adoptivbror Danny om hjälp, som är en karismatisk yrkesbrottsling. Allt spårar ur, snabbt. Med Jake Gyllenhaal och regi av Michael Bay.

Lill-Zlatan och Morbror Raring: 25/3

Ella ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror och BFF, Tommy. Plötsligt står en främmande man i hallen. Han heter Steve och är Tommys nya pojkvän! Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka där Ella gör allt för att bli av med Steve, och vinna tillbaka sin bästa vän.

För fler tips, spana in vår lista med vårens stora biopremiärer 2022!