Sandor Berg väljer att lämna Bachelorette Sverige 2024

Sandor Berg väljer att lämna Bachelorette Sverige 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 april 2024 kl. 21:04

Ytterligare två deltagare får lämna programmet

Dramatiken trappas upp under säsongens åttonde avsnitt i "Bachelorette" Sverige 2024. Sandor Berg väljer att hoppa av programmet och ytterligare två deltagare skickas hem av Sonja.

Sandor Berg lämnar Bachelorette 2024
Sandor Berg 2024. Foto: TV4.

Sandor Berg lämnar "Bachelorette" Sverige 2024 på eget bevåg

En av årets deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att dejta årets bachelorette Sonja Livbom är den före detta  FBOY Island Sverige-deltagaren Sandor Berg. Sandor blir dock inte långvarig i vårens upplaga av Bachelorette Sverige. Under säsongens åttonde avsnitt väljer han att självmant lämna programmet eftersom han inte känner något intresse från Sojas sida.

– Jag vet inte om ditt intresse finns för mig eller om jag bara är här och fyller ut? Vad har du för intresse? Kommer jag få en chans att lära känna dig, eller ska jag åka hem? Är jag bara en statist? Jag tror inte att vi har fått en bra vibe, när vi snackar så känner jag av att det inte finns något "klick", det är typ den viben jag fick. Och nu har det varit långa dagar här och jag känner att jag borde söka min kärlek hemma istället. Jag hoppas att du hittar en bra kille här inne, säger Sandor till Sonja innan han lämnar.

Lukas och Robin lämnar Bachelorette 2024
Robin Nevelin och Lucas Sjöberg. Foto: TV4.

Två deltagare väljs bort av Sonja

Under avsnittet får Sonja chans att ta deltagarna åt sidan för att få lite mer egentid på tumanhand. Efter varje samtal får killarna antingen en ros och sitter således säkert, eller så får de svaret att Sonja måste fundera lite extra. De killar som Sonja tvekar på är sjuksköterskan Lucas Sjöberg, fotbollsspelaren och realityprofilen Robin Nevelin och skateboardproffset Anton Myhrvold.

Det blir Anton som till slut får kvällens sista ros och Lucas och Robin får packa sina väskor och lämna. Sonjas motivering är att hon känner att hon och Lucas har olika värderingar i en relation och hon kan inte riktigt släppa tanken om att Robin enbart är med för att vara med i ytterligare ett realityprogram.

Missa inte vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL