Det här är skateboardproffset Anton Myhrvold i Bachelorette 2024

Det här är skateboardproffset Anton Myhrvold i Bachelorette 2024

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad 18 april 2024 kl. 06:04 | Publicerad 17 april 2024 kl. 16:04

Killen som älskar att mysa

En av årets manliga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna Sonja Livboms hjärta i vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 är den glada solstrålen Anton. Lär känna Anton här!

Anton i Bachelorette 2024
Anton Myhrvold. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4,

Det här är Anton Myhrvold i "Bachelorette" 2024

I den nya säsongen av Bachelorette Sverige i TV4 får vi följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken. En av årets deltagare som tagit sig ner till Mexiko i hopp om att vinna Sonjas hjärta är en av Sveriges kanske gladaste människor, Anton Myhrvold.

Anton är 33 år och kommer ursprungligen från Norrköping men är bosatt i Stockholm sedan en längre tid tillbaka. Han började skejta tidigt i tonåren och är en av Sveriges mest uppmärksammade åkare, och tack vare att han är så pass bra på det han gör så har han kunnat resa runt och skejta i hela världen.

Anton i Bachelorette 2024
Anton. Foto: TV4.

"Mys, Mys!"

Under säsongen har Anton visat att han är en sprudlande och glad person som gillar att träna och meditera. Under hans entré på röda mattan får tittarna även veta att han är en myskille av rang. Han har till och med en egen, personlig gimmick, han säger nämligen "mys, mys!" lite när som helst. 

– Mys, mys. Mys är ju det viktigaste i hela världen, om man inte är mysig och go, då kan det vara, säger Anton till produktionen under säsongens första avsnitt.

Missa inte Antons jakt på kärlek i "Bachelorette" Sverige 2024 måndagar och torsdagar i TV4 och på TV4 Play!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL