Det här är Robin Nevelin i Bachelorette 2024 – medverkat i Idol och Mästerkocken

Det här är Robin Nevelin i Bachelorette 2024 – medverkat i Idol och Mästerkocken

  • TV4 Play
Sofie Landgren
05 april 2024 kl. 06:04

Sångfågel, matfantast och romantiker

En av deltagarna i vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 är den 29-årige fotbollsspelaren Robin Nevelin som nu gör sin tredje medverkan i TV4:s realityvärld!

Robin Nevelin, deltagare i Bachelorette 2024
Robin Nevelin. Foto: TV4.

Det här är Robin Nevelin i "Bachelorette" Sverige 2024

Få realityfantaster där ute har nog missat att vårens upplaga av dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2024 är i full rullning i TV4 och på TV4 Play. En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka vinna årets bachelorette Sonja Livboms hjärta är den 29-årige fotbollsspelaren Robin Nevelin från Ystad som nu gör sin tredje medverkan i ett svenskt realityprogram.

Robin Nevelin entré på röda mattan i bachelorette 2024
Robin Nevelin. Foto: TV4.

Fotboll, matlagning, romantik och många strängar på sin lyra

Att Robin gör entré på röda mattan med en gitarr i handen och framför en egenskriven kärlekslåt till Sonja är ingen slump. Robin medverkade nämligen i TV4:s Idol 2022 och under hans audition bjöd han juryn på just en egenskriven låt. Det var i det sista momentet under slutaudition som han dessvärre fick lämna Idol, precis innan den direktsända kvalveckan.

Vad han däremot inte fick chans till att visa upp under röda mattan-momentet är hans kunskaper inom matlagning. Ett par månader efter hans medverkan i Idol kunde tittarna nämligen  se honom laga mat i Sveriges mästerkock 2023 i TV4. Hans audition visades aldrig i programmet, trots att han tog sig vidare och det var först senare i programmet, när det summerades vilka som tagit sig vidare i tävlingen, som han äntligen fick sin tv-tid. Det blev en Tacos-utmaning som gjorde att Robin till slut tvingades lämna tillbaka sitt förkläde och åka hem till Ystad.

Missa inte Robins fortsatta realityresa i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 och på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL