Produktionen lämnade Robins privata brev till Sonja öppet: Vi ber om ursäkt

Produktionen lämnade Robins privata brev till Sonja öppet: "Vi ber om ursäkt"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
25 april 2024 kl. 17:04

Lästes av alla deltagare

Realityprofilen Robin Nevelin gav ett privat brev till årets Bachelorette Sonja. Ett brev som produktionen lät ligga framme av misstag, och som tack vare det lästes av alla de andra manliga deltagarna inne i huset. Nu ber Malin Stenbäck om ursäkt å produktionens vägnar.

Malin och Robin i Bachelorette 2024
Malin Stenbäck och Robin Nevelin. Foto: TV4.

Produktionens miss i "Bachelorette" 2024 – tvingas be om ursäkt

I veckans avsnitt av Bachelorette – Killarna avslöjar allt tvingas programledare Malin Stenbäck be om ursäkt till realityprofilen Robin Nevelin på grund av en miss av produktionen. Robin hade skrivit ett privat brev som enbart var för Sonja Livboms ögon att läsa, och under avsnittet får deltagarna inne i studion se att produktionen inte tagit bort brevet utan låtit det ligga framme för alla deltagare att läsa.

– Ja, herregud. Jag måste börja med att säga Robin, vi i produktionen måste be om ursäkt. Det här brevet flyttades undan för att vi skulle filma en grej med Sonja där det inte skulle ligga, sen glömdes det bort. Det var aldrig meningen att det brevet skulle bli kvar där. Det var ett misstag, säger Malin till Robin.

Robin känner sig besviken och förklarar att brevet var till Sonja, och inte till de andra deltagarna.

– Jag ville skicka med det till Sonja för att visa en fin gest liksom. Jag bryr mig om henne som person och ville ta min chans att på något sätt att visa hur jag känner, säger Robin inne i studion.

Killarna avslöjar allt, avsnitt 4
Emil Johansson. Foto: TV4.

"Fan vad äckligt"

Under avsnittet visas ett klipp från en videoinspelning med dold kamera upp när deltagarna Emil Johansson och William Palmblad läser upp brevet och ger sina åsikter kring Robin och brevets innehåll.

– "Jag bakade till alla för att ge lite kärlek och glädje eftersom det är många som bråkar varje dag, det bråkas en del." Vad då en del? Det får det ju att låta som att det är mycket? Det låter som att det är vardagsmat liksom, säger William till Emil.

– Det var ju Tayloor, Daniel och den nya killen som hittade det, det är Robin som har skrivit det sa de. Fan vad han försöker "promotea" sig själv då, fan vad äckligt, säger Emil till William.

Samtliga avsnitt av "Bachelorette – Killarna avslöjar allt" ser du torsdagar på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL