Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Yellowstone säsong 4 – detta vet vi

Yellowstone säsong 4 – detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 september 2021

Kommer det en fjärde säsong av populära Yellowstone?

Kevin Costner-serien "Yellowstone" är en nagelbitare som många inte kan få nog av. Serien finns både på Paramount+ och C More, men blir det ännu fler avsnitt av den imponerande serien?

"Yellowstone" är en modern western-serie som kretsar kring en familj i Montana och livet på deras ranch. På ytan kan det låta som en stillsam serie, men har du sett de tre första säsongerna av Yellowstone vet du mer än väl att så inte är fallet. Det finnas många andra som vill åt marken på ranchen och att hålla dem på armlängds avstånd visar sig ofta vara lättare sagt än gjort.

Serien är en av Paramount Networks största satsningar och i rollerna kan vi bland annat se storstjärnan Kevin Costner. Andra kända namn i serien är Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley m.fl.

Se Filmtopps intervju med Wes Bentley om nya säsongen av Yellowstone:

Yellowstone är som sagt en Paramount Network-serie och finns således att streama på Paramount+, men den finns också tillgänglig på C More. Den tredje säsongen landade på C More den 9 september och det får användare av båda tjänsterna att nyfiket undra om det kommer även en fjärde säsong. 

Detta är vad vi vet:

När kommer Yellowstone säsong 4?

Goda nyheter – en säsong 4 av Yellowstone är bekräftad sedan länge och den har premiär redan under 2021. Det utsatta startdatumet för den fjärde säsongen är satt till den 7 november. Om säsongen kommer till den svenska marknaden exakt det datumet är inte bekräftat, men vi skulle vilja påstå att Paramount Plus-prenumeranter kan räkna med att det blir så.

C More-användare lär däremot få vänta aningen längre på att få ta del av säsong fyra.

Den första säsongen av "Yellowstone" kom ut 2018.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL