West Side Story.

West Side Story-stjärnan inte bjuden till Oscarsgalan

Filmtopp
Uppdaterad kl. 18:27 | Publicerad 22 mars 2022 kl. 17:07

Spelar huvudrollen i sjufaldigt Oscarsnominerade storfilmen

Trots att hon spelar huvudrollen i Steven Spielbergs "West Side Story" har Rachel Zegler inte blivit bjuden till årets Oscarsgala. Detta skriver stjärnan på sin Instagram.

Snart är det dags för Oscarsgalan 2022, årets stora Hollywoodfest där flera av världens största filmarbetare samlas för att hylla årets framgångar. En av de filmer som har fått flest nomineringar är Steven Spielbergs West Side Story, som baseras på Oscarssensationen från 1961.

Nu skriver filmens huvudrollsinnehavare, Rachel Zegler, på sin Instagram att hon inte har blivit bjuden till årets gala och att hon "hoppas på ett mirakel" så att hon ska kunna gå.

Det hela uppdagades efter att Zegler lagt upp några nya bilder på Instagram varav ett fan skrev att han inte kan vänta på att se vad hon ska bära på Oscarsgalan. Rachels svar blev följande: "Inte bjuden så mjukisbyxor och min pojkväns flanell".

Snabbt fylldes kommentarsfältet med upprörda och stöttande kommentarer. Hon berättar sedan följande:

"Jag har testat allt men det verkar inte att ske. Jag kommer att heja på West Side Story från min soffa och vara stolt över det arbete vi så outtröttligt genomförde för tre år sedan. Jag hoppas att något mirakel sker i sista minuten, så att jag kan fira vår film i person men, det är så det blir ibland, antar jag. Tack för er reaktioner – jag är besviken också. Men det är okej. Jag är stolt över vår film."

UPPDATERING: NU ÄR DET KLART ATT RACHEL ZEGLER FÅR NÄRVARA PÅ GALAN.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL