Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Warner Bros. håller "begravningsbio" för Batgirl

Warner Bros. håller "begravningsbio" för Batgirl

Kristian Andersson | Nyhet
26 augusti 2022
Kristian Andersson | Nyhet
26 augusti 2022

Bara ett litet gäng får se filmen

För ett par veckor sedan fick vi veta att "Batgirl" fimpats på grund av att filmen helt enkelt är för dålig. Nu ska Warner Bros. visa filmen för en mindre publik bestående av personer som jobbat på filmen.

Det sprids uppgifter om att filmbolaget Warner Bros. kommer visa Batgirl för de personer som har jobbat på projektet så som skådespelare, manusförfattare, producenter och regissören. Visningarna kommer att ske under denna och nästa vecka. Warner Bros kallar själva det hela för "funeral screenings", berättar Hollywood Reporter.

Många såg fram emot den nya Batgirl-filmen som bland annat hade med sig Michael Keaton, J.K. Simmons och Brendan Fraser, samt Leslie Grace i titelrollen. Men för ett par veckor sedan slogs av nyheten om att DC:s Batgirl fimpas trots att bolaget redan satsat hela 70 miljoner dollar på projektet, vilket troligen svider rejält för Warner Bros. Anledningen till skrotningen är helt enkelt för att filmen anses vara för dålig då testvisningar fått riktigt usla mottaganden. Det hade gått så långt att filmen inte bedömdes vara bortom räddning.

Filmen ska heller inte ha blivit helt klar. Ytterligare produktionskostnader skulle ha tillkommit för att färdigställa den, i synnerhet specialeffekterna.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL