Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Tjockare än vatten säsong 4 – ge oss mer

Tjockare än vatten säsong 4 – ge oss mer

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 mars 2020

Fortsätter Viaplays hyllade dramaserie?

Nu är den tredje säsongen av "Tjockare än vatten" uppe och rullar på Sveriges ledande streamingtjänst Viaplay. Frågan vi ställer oss nu är ifall vi kommer att få se mer av serien, bortom de nya avsnitten. Vi både hoppas och tror på ytterligare fortsättning!

Tjockare än vatten
Foto: Viaplay.

Hösten 2019 fick vi beskedet att Viaplays spännande dramaserie Tjockare än vatten skulle komma tillbaka med en tredje säsong. Nu är den här, med Aliette OpheimJoel Spira och Björn Bengtsson tillbaka i rollerna som syskonen Waldemar och ett fint nytillskott är Filip Berg som spelar den yngre brodern Tom.

MER LÄSNING: 

Eagles säsong 3 – därför fortsätter serien
Nya serier på Viaplay
Innan vi dör säsong 3 – blir den av?

Utgör de nya avsnitten det sista vi ser av serien – eller kommer Tjockare än vatten säsong 4? 

Detta är förstås tidigt att spekulera i, men den som hoppas på fortsättning har anledning att vara optimistisk. För givetvis vill Viaplay hålla hårt i sina tittarsuccéer. I tillägg fokuserar den pågående säsongen mer på hämnd än sina tidigare, vilket slår upp nya spännande teman för serien att bygga vidare på. Känner skaparna i tillägg att de kan skriva fler avsnitt med samma höga kvalitet borde en fortsättning vara given. 

I skrivande stund har serien 7,1/10 i betyg på den internationella filmsajten IMDb vilket är ett av de högre snitten på Viaplays produktioner tillsammans med bland andra AdvokatenBox 21 och Det som göms i snö

Vad handlar "Tjockare än vatten" om?

Efter att inte haft kontakt med varandra på många år, förenas de tre syskonen Jonna, Lasse och Oskar på familjens pensionat på Åland. Detta efter att deras mamma bett dem att dyka upp. När hon senare hittas död efter att ha tagit sitt liv, uppdagas det i hennes testamente att hon uppgett en sista vilja till sina barn. Hennes önskan ger Jonna, Lasse och Oskar mycket att bita i och orsakar gamla konflikter emellan dem att dyka upp till ytan. 

Det återstår att se ifall vi får ta del av Tjockare än vatten säsong 4. Så fort vi vet mer uppdaterar vi dig.