Paradise 2022: Sebastian Ström

Paradise 2022: Sebastian Ström

  • Viaplay
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 15:11 | Publicerad 02 november 2022 kl. 04:11

Den kristna 20-åringen kliver in för att "göra kaos"

Efter Matilda Lindroth flyttar ytterligare en ny joker in till "Paradise" 2022. Sebastian Ström kommer in som spåman under astrologi-veckan.

För andra gången den här veckan kliver det in ytterligare en ny deltagare. Det är ingen mindre än  Sebastian Ström, 20, från Uddevalla som kliver in i huset som spåman under den pågående astrologi-veckan.

Paradise 2022: Sebastian Ström
Sebastian Ström. Foto: Viaplay.

Sebastian Ström fann kristendomen som ljuset i mörkret

Sebastians livsfilosofi är att "göra kaos". Det spelar ingen roll om det så bara rör sig om att spela pingis, kaos ska göras. Nu när han kliver in i huset garanterar han att han även kommer att skapa kaos i Paradise.

I sin introduktionsvideo berättar Sebastian Ström att han är kristen och att han fann sin tro ganska sent i livet. Det var inte förrän han gick i nionde klass som han, i en väldigt mörk period i livet, kände att Gud finns och sökte sig till kristendomen:

– När han försökte tränga sig fram så nappade jag, säger Sebastian till tittarna.

Paradise 2022: Sebastian Ström
Sebastian Ström. Foto: Viaplay.

Sebastian beskriver sina bästa egenskaper som att han har massa energi, är väldigt skämtsam och alltid försöker bjuda på sig själv. Däremot tycker han även att egenskapen "mycket energi" kan vara till en nackdel, då det har en tendens till att bli för mycket för personer runt om honom.

Paradise 2022: Sebastian Ström
Sebastian Ström. Foto: Viaplay.

Sebastian ser det som en stor fördel för honom att kliva in som spåman, och han ser definitivt en vinst i framtiden. Kulan? Den ska kastas, främst för att skapa kaos.

Som första intryck känns Sebastian alldeles för snäll för att kunna "göra kaos", så det ska bli väldigt spännande att se om hans introduktionsvideo mest var mycket snack och lite verkstad.

Du följer "Paradise" 2022 på Viaplay med nya avsnitt varje vecka.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL