Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Paradise 2022: Aissa Hidalgo

Paradise 2022: Aissa Hidalgo

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 oktober 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 oktober 2022

Lär känna 22-årigen från Peru

Aissa Hidalgo är en av deltagarna i "Paradise" 2022. I den här artikeln får du veta varför hon sökte till programmet, på vilka sätt hon menar att det skiljer sig från "Paradise Hotel" och vilket realityprogram hon drömmer om att få ta del av härnäst.

Paradise 2022: Aissa Hidalgo
Aissa Hidalgo. Foto: Viaplay.

Aissa Hidalgo är en 22 år gammal kvinna som i grund och botten kommer från Peru. För Filmtopp beskriver hon sig själv som en väldigt sprallig, glad och spontan tjej som man aldrig har tråkigt med. Vidare berättar hon att hon sökte till Paradise 2022 bara för skojs skull, detta när annonsen dök upp i flödet. Vid den tidpunkten var hon lite "heartbroken" och kände för att göra något nytt, och utmana sig själv. Aissa är less på killar och har inte sökt in till programmet för att hitta kärleken.

Största skillnaden mellan Paradise och Paradise Hotel enligt Aissa

Aissa beskriver sin medverkan som stressig, kul och utmanande. Hon blev väldigt överraskad över hur mycket spel det faktiskt var under hela säsongen, och hur fort de slängdes rätt in i det.

Den största skillnaden mellan Paradise och tidigare varianten Paradise Hotel, menar hon är att ytligheten tagits bort och att de fokuserat på att casta människor som har en djupare bakgrund.

Så här med säsongen i backspegeln hade Aissa önskat att hon sagt vad hon tycker och tänker rakt ut, att hon varit lite mer vass för tittarnas skull.

Programmet hon drömmer om att göra efter Paradise 2022

När Filmtopp frågade Aissa om vilket som hade varit hennes drömprogram att vara med i svarade hon utan tvekan Ex on the Beach. Så här lyder motiveringen:

– Att få se någons ex komma upp på stranden och att sen få gå ut och göra grejer, och få gå på dejter!

Så vem vet, efter Paradise kanske vi får se Aissa i Ex on the Beach. Vi på Filmtopp håller tummarna!

Se Filmtopps intervju med Aissa och de andra deltagarna Andreas Montoya och Pedro Lima:

NÄSTA ARTIKEL