Nya Paradise 2022 – alla deltagare

Paradise 2022: Matilda Lindroth

  • Viaplay
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 16:11 | Publicerad 01 november 2022 kl. 09:11

Umeåbon som är här för att röra om i grytan

Vi välkomnar den nya deltagaren Matilda Lindroth, 25, från Umeå in till "Paradise" 2022. Det står klart att hon är där för att vinna spelet och pengarna.

Matilda Lindroth. Foto: Viaplay.

Den nya Paradise-deltagaren Matilda Lindroth beskriver att hon som barn var väldigt blyg men att hon med årens gång har blivit mer bekväm framför kameran. Hon beskriver sig själv som väldigt öppensinnad, spontan och att frihet är extremt viktigt för henne. Hon kategoriserar sig inte som traditionell så hon inte vill gifta sig och skaffa barn. Hon lever inte för pengar, hon lever inte för barn och hon lever inte för giftermål, utan hon lever för frihet. 

Matilda Lindroth. Foto: Viaplay.

Matilda Lindroth är med i "Paradise" 2022 för att kasta kulan

Vidare menar Matilda att hon kommer vara den analyserande spelaren i huset, en som läser av de andra deltagarna. Hon säger att hon är smart men att hon tror sig vinna på att hon, enligt eget utsago, ser väldigt dum ut. Ja, Matilda är extremt taggad på att kliva in och vinna – för att kasta kulan. 

Reaktionerna från de andra deltagarna efter att ha träffat Matilda för första gången är delade. Vissa av tjejerna blir nervösa efter att deras manliga partners visar stort intresse för henne, medan andra passar på att försöka göra henne till sin bästa kompis.

Blir det Matilda som tar hem segern eller inte? Du följer "Paradise" 2022 på Viaplay.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL