Paradise 2022: Isak Persson

Paradise 2022: Isak Persson

  • Viaplay
Filmtopp
25 oktober 2022 kl. 14:10

Den kramgoa 26-åringen från Örebro

I nya "Paradise" 2022 på Viaplay ser vi Isak Persson, 26, från Örebro. Enligt eget utsago kommer han att ta över det sociala spelet i årets säsong.

Paradise 2022: Isak Persson
Isak Persson. Foto: Viaplay.

Paradise 2022: Isak Persson

Den 26-årige Isak Persson är en av årets deltagare i Viaplays nysatsning Paradise. Isak kommer från Örebro och drömmer om att bli ambulanssjuksköterska. Hans yrkesdröm om att bli just ambulanssjuksköterska grundar sig i hans fina egenskap av ett brinnande intresse för att hjälpa andra människor. 

I sin introduktionsvideo berättar Isak att han är en solklar förhållandekille och känner att det nu är dags för honom att hitta kärleken. Isak säger även att han kommer att ta över Paradise vad gäller det sociala spelet. Huruvida han kommer att lyckas med detta eller inte återstår att se. 

Paradise 2022: Isak Persson
Isak Persson kramar om Aissa Hidalgo. Foto: Viaplay.

 

Första intrycket av Isak är att han är en väldigt varm, snäll och omtänksam kille som gärna vill lära sig mer om folks bakgrunder. Ibland uppfattas det dock som att han kan bli lite för närgången, i alla fall enligt Aissa Hidalgo som i avsnitt två tar Isak åt sidan för att be honom hålla lite fysiskt avstånd, och att hon hellre är den som bjuder in till en kram. Isak tycker att det är jättebra att Aissa säger ifrån och att han har en mer närgången och kramgo relation till sina tjejkompisar hemma i Örebro. 

Hur långt Isak lyckas att ta sig i första säsongen av "Paradise" får vi följa programmet för att ta reda på. Missa inte den spännande fortsättningen på Viaplay.

Mer läsning: 

NÄSTA ARTIKEL