Paradise 2022: Agnes Dahlborg

Paradise 2022: Agnes Dahlborg

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad 27 oktober 2022 kl. 08:10 | Publicerad 26 oktober 2022 kl. 14:10

Vinnarskallen från Stockholm kliver över lik för att vinna

I nya "Paradise" 2022 på Viaplay ser vi hästtjejen Agnes Dahlborg, 20, från Stockholm. Till vardags tar hon hand om 500kilos hästar så en machokille för henne är en baggis att hantera.

Paradise 2022: Agnes Dahlborg
Agnes Dahlborg. Foto: Viaplay.

Agnes Dahlborg tror själv att folk uppfattar henne som en söt och oskyldig tjej, och att de nog blir väldigt chockade när de väl lär känna henne.

När Agnes klev in i Paradise lämnade hon pojkvännen Simon hemma i Sverige och understryker att hon inte är med i programmet för att hitta kärlek, vilket hon tror är till en fördel då det ger utrymme för mer fokus till själva spelet. Agnes är en vinnarskalle som kommer att spela på att hon är kort, blond och blåögd. Står någon i vägen så kommer Agnes att göra allt i sin makt för att kamma hem vinsten på en halv miljon kronor..

Agnes Dahlborg, Andreas Montoya, Mellami Ate Mbago. Foto: Viaplay.

Inledningsvis har Agnes verkligen visat att hon inte är rädd för att röra om i grytan och hon har inga problem med att få sin vilja att gå igenom. Medan de andra deltagarna har en plan för att försöka få ut Andreas Montoya första veckan, så spelar Agnes gladeligen med. Men bakom ryggen på de andra deltagarna berättar hon om planen för Andreas som då får en chans och lyckas bli säker till nästa ceremoni. 

Tillsammans skapar Agnes, Mellami Ate Mbago och Andreas en pakt, de tre musketörerna, där de kommer att spela för att ha kvar varandra som en säkerhet. 

Hur de tre musketörerna lyckas sköta spelet framöver blir intressant att se. Kommer det att hålla eller kommer gruppen att splittras av bråk och drama? Det återstår att se.

Du följer "Paradise" 2022 på Viaplay.

 

NÄSTA ARTIKEL