Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Paradise 2022: Pedro Lima

Paradise 2022: Pedro Lima

  • Viaplay
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
03 oktober 2022
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
03 oktober 2022

Därför sökte Pedro till Paradise

I nya "Paradise" 2022 ser vi Pedro Lima, en modell och DJ från Stockholm tävla om vinsten. Med den här artikeln hjälper vi dig att lära känna deltagaren bättre.

En av årets deltagare i "Paradise" på Viaplay är Pedro Lima, en 29-åring som vanligtvis jobbar som DJ och modell. Hen beskriver sig som ickebinär och en väldigt kreativ person, men som aldrig tidigare gjort TV. 

Pedro valde att vara med i Paradise för att utmana Reality-Sverige i det binära klimatet som främst figurerar på svensk TV idag. Att få chansen att visa och utmärka sig precis som hen är, och därmed få vara en inspiration för andra människor.

Paradise 2022: Pedro Lima

Paradise 2022: Pedro Lima
Pedro Lima. Foto: Viaplay.

Instagram: @bypedro

Pedro menar att en ansökan till Paradise Hotel aldrig hade varit på tal på grund av att hen, enligt eget utsago, inte hade passat in. Men tack vare det nya konceptet känns det nu möjligt för alla olika typer av människor att kunna vara med.

Efter sin medverkan i Paradise drömmer Pedro om att få ett eget program på SVT där det skulle ha pratats fritt om sex, samlevnad och genus, men fram till dess jobbar hen vidare med sina sociala medier och som DJ och modell. 

Du följer Pedro Limas resa i "Paradise" på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL