Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lyckoviken säsong 2 bekräftad – då kommer den?

Lyckoviken säsong 2 bekräftad – då kommer den!

  • Viaplay
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 oktober 2020

Succén ett faktum för "Lyckoviken".

Med "Lyckoviken" har Deckardrottningen Camilla Läckberg utvecklat sin första TV-serie. Det blev också genast stor succé med tittarrekord under ett premiärdygn. Idag kan fansen dessutom glädjas åt att säsong 2 är på väg.

I ett pressmeddelande berättar NENT Group, som äger Viaplay, att "Lyckoviken" blev NENT Groups mest sedda produktion någonsin under premiärdygnet. 

– Jag är överlycklig av all fin respons från tittarna, säger Camilla Läckberg

När seriens första avsnitt släpptes var det som mest 488 000 tittare – bara på TV3. Exakt hur många prenumeranter som såg premiären på Viaplay har vi ännu inte fått besked kring, men det framkommer att den haft näst flest tittare efter Älska mig.

– Jag tror att Lyckoviken är precis vad våra tittare behöver i dessa utmanande tider. Serien är svårt beroendeframkallande och jag längtar efter andra säsongen som redan är inspelad, säger Filippa WallestamNENT Group.

Det sig inte bara att Sverige hungrat efter vad Läckberg själv beskriver som "såpagenrens comeback", utan att man också redan spelat in den andra säsongen. 

MER LÄSNING:

Intervju – Camilla Läckberg om Lyckoviken

Nytt på Viaplay hösten 2020

När kommer Lyckoviken säsong 2?

Lyckoviken
Disa Östrand, Martin Stenmarck och Linda Santiago. Foto: Viaplay.

Camilla Läckberg har nu avslöjat på sitt Instagramkonto när vi får se mer av serien och den högst efterlängtade fortsättningen kommer precis som väntat snarare förr än senare. Lyckoviken säsong 2 har premiär 19 januari! 

Idag rullar säsongsavslutningen på Viaplay och TV3. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL