Leva Life säsong 2 – detta vet vi

Leva Life säsong 2 – detta vet vi

  • Viaplay
Filmtopp
27 april 2023 kl. 10:04

Fortsätter vi leva life i en andra säsong?

Viaplays succéserie "Leva Life" har tackat för sig efter en första framgångsrisk säsong. Men det innebär inte nödvändigtvis att serien har satt punkt. Filmtopp har utforskat om det blir en säsong 2 av "Leva Life" på Viaplay eller inte.

"Leva Life" är Viaplays dramaserie som hade premiär våren 2023 och som har fått ett varmt mottagande. Bland annat av Filmtopp som delade ut en fyra i betyg och beskrev den som "en serie som känns på djupet".

Handlingen kretsar kring Nora (spelad av en suverän Hanna Ardéhn) som lever livet till fullo när hon plötsligt får beskedet ingen vill få – hon har cancer. Trots det livshotande bakslaget är hon fast besluten om att fortsätta "leva life", så hon håller inledningsvis cancerdiagnosen för sig själv och inleder ett dubbelliv.

Susanne Thorson har skapat serien tillsammans med Lovisa Ström och Likea-duon Vera Herngren och Felicia Danielsson. Vid sidan om Ardéhn ser vi Tina Pour-Davoy, Doreen Ndagire och Robin Stegmar i betydande roller.

Den första säsongen av Leva Life gick i mål med sitt åttonde avsnitt i slutet av april, vilket gör det till hög tid att blicka framåt för att utforska hur seriens framtid ser ut...

När kommer Leva Life säsong 2?

Är du en av alla som fattade tycke för Leva Life under seriens första säsong har vi goda nyheter – en andra säsong är redan bekräftad. Faktum är att Leva Life säsong 2 annonserades redan innan serien hade haft premiär på C More.

– Det känns fantastiskt spännande att Leva Life snart har premiär. Både pirrigt och nervöst blandat med glädje över att den äntligen ska släppas. Det är otroligt roligt att Viaplay tror mycket på serien och jag ser fram emot att få återvända till karaktärerna och fortsätta deras resa, berättade Susanne Thorson inför seriens premiär och efter avslöjandet om att det blir en säsong 2 av Leva Life.

Något exakt premiärdatum för en andra säsong av serien är inte spikat ännu, men eftersom den annonserades i ett så tidigt skede håller vi tummarna för att arbetet med de nya avsnitten rör sig framåt relativt snabbt. Det känns inte som en orimlig prognos att säsong 2 skulle kunna ha premiär 2024, ungefär vid samma tidpunkt på året som den första säsongen, det vill säga på våren.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL