Gunilla Persson brister i rollen som restaurangchef: ”Det här är katastrof!”

Gunilla Persson brister i rollen som restaurangchef: ”Det här är katastrof!”

  • Viaplay
Sofie Landgren
09 april 2024 kl. 08:04

"Fullständigt kaos"

Den norska matlagningstävlingen "Camp Kulinaris" är tillbaka på Viaplay och den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson brister i rollen som gruppens restaurangchef.

Gunilla persson i Camp kulinaris
Gunilla Persson. Foto: Viaplay.

Gunilla Persson kan inte axla rollen som restaurangchef

I den norska realityserien Camp Kulinaris ska deltagarna tillaga och servera maträtter under olika teman. Mot slutet av varje vecka ställs två deltagare mot varandra i en matlagningsduell där en till slut måste ta av sig förklädet och lämna Portør.

Under de kommande åtta veckorna kommer elva norska kändisar att bo tillsammans med vår svenska Hollywoodfru Gunilla Persson och driva en restaurang tillsammans med Gunilla, som fått rollen som deras restaurangchef. En roll hon inte kan axla.

Gunilla Persson i Camp Kulinaris
Gunilla Persson. Foto: Viaplay.

"Fullständigt kaos"

Gunilla har tidigare visat att hon inte har så stor erfarenhet när det kommer till matlagning och att hon absolut inte anstränger sig i onödan. Hon har dessutom svårt att delegera och leda gruppen genom tydliga ansvarsområden och ett tydligt arbetsschema.

Det här blir extra tydligt under säsongens tredje avsnitt när råvarorna till kvällens middagsservering för 27 gäster har legat framme hela natten tack vare att Gunilla valt att gå hem kvällen innan istället för att hjälpa till att städa och se till att allt är i ordning inför morgondagens matlagning.

– Fy, usch! Hönorna har legat framme hela natten. Inte bara hönorna utan även levern, kycklingen och ålen, vad ska vi göra? säger en av de norska deltagarna.

– Det här är en katastrof. Fullständigt kaos. Det här är farligt att äta. Därför måste det slängas. Hur kommer det sig att personalen som stängde köket inte la in den? Jag är restaurangchef och skulle ha sett till att det kom in i kylskåpet, och nu trodde jag att folk kan tänka med sina hjärnor och att man litar på folk tillräckligt mycket för att tro att de ska kunna göra det, använda hjärnan... Slutligen var det jag som fick skulden, och jag tar på mig skulden för jag borde ha checkat, säger Gunilla till produktionen.

Missa inte kaoset som uppstår i årets upplaga av "Camp Kulinaris" på Viaplay.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL