Maria Montazami och Ola-Conny tävlar i matlagningsprogrammet Camp Kulinaris

Premiär för nya realityserien Camp kulinaris på Viaplay

  • Viaplay
Sofie Landgren
28 mars 2023 kl. 08:03

Kändisar driver restaurang tillsammans i Portør

Ny realityserie där tio norska och svenska kändisar flyttar in på Camp Kulinaris där de ska bo tillsammans medan de driver sin helt egna restaurang i regi av mästerkocken Kjatan Skjelde. I säsong 2 av Camp Kulinaris kliver Maria Montazami och Ola-Conny Wallgren in och representerar Sverige.

Alla deltagare i Camp Kulinaris säsong 2 på viaplay
Deltagare i säsong två av "Camp Kulinaris". Foto: Viaplay.

Premiär för den avdra säsongen av den norska realityserien "Camp Kulinaris"

Tio nya norska och svenska kändisar flyttar in på Camp Kulinaris. Här kommer de att bo tillsammans och samtidigt driva sin egen restaurang under ledning av mästerkocken Kjartan Skjelde, som utmanar kändisarna i välbekant stil med avancerade rätter, olika teman och krävande arbetsmetoder i köket.

Maria Montazami och Ola-Conny tävlar i matlagningsprogrammet Camp Kulinaris
Ola-Conny Wallgren och Maria Montazami. Foto: Viaplay.

Maria Montazami och Ola-Conny Wallgren representerar Sverige

Den norska TV-succén Camp Kulinaris är tillbaka med en ny säsong. I år är en ny grupp av välkända profiler redo att driva en restaurang. Två välbekanta ansikten från Sverige gör också entré i kampen – den svenska hollywoodfrun Maria Montazami och tittarfavoriten Ola-Conny Wallgren. Tillsammans med mästerkocken Kjartan Skjelde och tio andra deltagare ska de bo, leva och driva en restaurang i Portør.

Mot slutet av varje vecka måste två av deltagarna tävla i en matlagningskamp där en till slut måste ta av sig förklädet och lämna Portør. Efter många spännande veckor fyllda med livliga diskussioner, färgstarka personligheter och mycket skratt kommer vinnaren av Camp Kulinaris 2023 koras.

"Camp Kulinaris" har säsongspremiär 28 mars på Viaplay och TV3 i Sverige. Missa inte detta!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL