Detta dog Matthew Perry av – dödsattest släppt

Vänner-stjärnan Matthew Perrys dödsattest släppt

Axel Diedrichs
Uppdaterad kl. 12:11 | Publicerad 15 november 2023 kl. 08:11

Men ännu ingen fastställd dödsorsak

Den 28 oktober gick Vänner-stjärnan Matthew Perry bort. Nu har Entertainment Weekly fått tillgång till dödsattesten som ger nya detaljer kring hans död.

För snart tre veckor sedan lamslogs fans över hela världen av den chockerande nyheten om den 54-årige skådespelaren Matthew Perrys död. Han ska då ha drunknat i sitt hem i Los Angeles, men om det finns något mer bakom orsaken har sedan dess varit oklart. I går, samma dag som Vänner-kollegan Matt LeBlanc ger honom sitt rörande farväl, fick Entertainment Weekly tillgång till Perrys dödsattest. Den ger däremot inte lika mycket svar som många hade hoppats på.

Enligt tidningen ska Perry, som spelade Chandler Bing i Vänner, ha hittats i sin bubbelpool klockan 16:17 den 28:e oktober av hans styvfar och NBC-korrespondenten Keith Morrison. Entertainment Weekly skriver att man då försökte hålla honom vid liv genom att ta upp honom över vattnet, men att hans liv inte gick att rädda.

Vad gäller själva dödsorsaken är den fortfarande angiven som obestämd. 

Matthew Perry var min bästa vän – därför är Chandler Bing hjärtat i Vänner
Foto: NBC.

Courteney Cox hyllning till Matthew Perry

Ett par dagar efter att Matthew Perrys död hade blivit känd gick hans Vänner-kollegor Matt LeBlanc, Jennifer AnistonDavid SchwimmerLiza Kudrow och Courteney Cox ut med ett gemensamt uttalande om att de är förkrossade över hans död och ännu inte redo att prata närmare om den. 

Ett par timmar efter LeBlancs farväl till Perry tog även Courteney Cox till Instagram för att sätta ord på sina känslor, detta tillsammans med ett blooper-klipp från en klassisk scen ur Vänner där hennes karaktär Monica är i sängen med Chandler. 

 

 

NÄSTA ARTIKEL