Läs Matt LeBlancs rörande farväl till Matthew Perry: ”Du är äntligen fri”

Läs Matt LeBlancs rörande farväl till Matthew Perry: ”Du är äntligen fri”

Emil Oscar Rasmussen
14 november 2023 kl. 19:05

Den första av Vänner-skådespelarna att uttala sig personligen

"Joey"-skådespelaren från "Vänner", Matt LeBlanc, är den första av seriens stjärnor som nu uttalar sig separat om Matthew Perrys bortgång. I ett inlägg på sociala medier tar han farväl av sin vän och kollega.

Det var i slutet av oktober som skådespelaren Matthew Perry – mest känd för rollen som Chandler i Vänner hittades död. En kort tid senare uttalade sig Perrys kollegor från serien, Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Lisa Kudrow och Matt LeBlanc gemensamt. Därefter har skådespelarna sörjt privat. De spenderade tio år tillsammans med att spela in serien, som sändes mellan 1994–2004.

Nu är Matt LeBlanc, skådespelaren bakom karaktären Joey, den första av dem att uttala sig om Matthew Perrys tragiska bortgång. I ett inlägg på sociala medier tar han ett rörande farväl av sin nära vän.

Läs Matt LeBlancs rörande farväl till Matthew Perry: ”Du är äntligen fri”
Joey utan Chandler. Foto: NBC.

Matt LeBlanc tar farväl av Matthew Perry: ”Nu är du äntligen fri”

Chandler, i form av rumskamrat och bästa vän, var karaktären som kanske stod närmast Joey, och avsnitten där de lockade tittaren till skratt som en duo var många, så det känns på sätt och vis passande att det är just Matt LeBlanc som uttalar sig först om förlusten av Matthew Perry.

LeBlanc vänder sig till Instagram, där han är sparsamt aktiv, för att skriva ett offentligt farväl till Perry. Han avslöjar bland annat att deras stunder tillsammans är bland de bästa i hans liv och att han "alltid kommer att le" när han tänker på Matthew Perry.

Här är Matt LeBlancs fullständiga farväl till Matthew Perry:
Det är med ett tungt hjärta jag säger farväl. De stunder vi hade tillsammans är ärligt talat bland de bästa stunderna i mitt liv.
Det var en ära att få dela scen med dig och att få kalla dig min vän. Jag kommer alltid att le när jag tänker på dig och jag kommer aldrig att glömma dig. Aldrig.
Bred ut dina vingar och flyg min bror, nu är du äntligen fri. Mycket kärlek.
Och jag antar att du behåller de 20 dollar du är skyldig mig.

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Matt LeBlanc (@mleblanc)

Matthew Perry hittades död den 28 oktober. Han blev 54 år gammal.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL