TV4 om en ny säsong av Bachelorette: “Inga besked“

TV4 om en ny säsong av Bachelorette: “Inga besked“

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
05 juni 2024 kl. 16:05

Ännu är det inte klart att det blir en nästa säsong av Bachelorette

Många vill veta när nästa säsong av "Bachelorette" kommer ut på TV4, men i dagsläget kan vi inte garantera att den över huvud taget blir av.

På torsdag går den sista sändningen av årets Bachelorette av stapeln på TV4. Under säsongen har det varit Sonja Livbom och hennes jakt på kärleken som fått stå i fokus, och det har varit en minst sagt emotionell resa.

Efter en lång sållningsprocess har Livbom fått välja bort friare efter friare, tills dess att hon landat i beslutet att satsa på William Palmblad. Om de fortfarande är ihop får de som tittar linjärt snart veta – på streamingtjänsten TV4 Play ligger finalen redan uppe.

TV4 om en ny säsong av Bachelorette: “Inga besked“
När kommer nästa säsong av "Bachelorette"?Foto: TV4.

TV4 ger "inga besked" om en ny säsong av Bachelorette Sverige

Med alla tjugo avsnitt i mål vill tittarna veta hur det blir med nästa säsong av Bachelorette. Kommer vi att få se ett nytt kärleksäventyr ta plats på TV4 inom kort? Som saker och ting står sig just nu är ingen ny säsong bekräftad av kanalen. 

Filmtopp har kontaktat TV4 för att få klarhet runt nästa säsong av Bachelorette. Sofia Fritze som är pressansvarig för programmet säger då följande: 

– Tyvärr har jag inga nya besked kring en ny säsong av Bachelorette men jag vet att det blir nya Bachelor-säsonger framöver i alla fall. Jag ber att få återkomma helt enkelt när jag vet mer.

Även om TV4 ännu inte har några besked att ge oss runt fortsättningen på programmet, så har vi svårt att se hur de inte ska fortsätta. Dels för att den aktuella säsongen har genererat enormt stort intresse, men också för att man har hela två säsonger av Bachelor i pipelinen. I en av dem får vi se Valentin Kronlund, som var nära att vinna över Sonja Livboms hjärta, i rollen som bachelor.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker runt en eventuell ny säsong av "Bachelorette". 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL