Gunilla Persson anklagar Mauri för misshandel: ”Avsiktligt förgiftat mig”

Trots blåsvädret med Gunilla Persson – Mauri briljerar i nya Bäst i test

  • TV4 Play
Sofie Landgren
04 januari 2024 kl. 18:01

Det är en fröjd som väntar TV-tittarna

Gunilla Persson anklagar Mauri Hermundsson för att ha försökt mörda henne. Hans övertygande prestation i "Bäst i test" vittnar dock om att stormen inte påverkar honom allt för mycket.

Samtidigt som Gunilla Perssons anklagar nya Mauri Hermundsson för att ha agerat oprofessionellt under hennes mors minnesceremoni – och utfört ett mordförsök – får vi se honom briljera i det populära underhållningsprogrammet Bäst i test på TV4.

Trots blåsvädret med Gunilla Persson – Mauri briljerar i nya Bäst i test
Mauri Hermundsson. Foto: TV4.

Trots blåsvädret med Gunilla Persson – Mauri briljerar i nya Bäst i test

Den 12 januari 2024 är det efterlängtad premiär för Bäst i test som flyttat till TV4 och en av deltagarna är ingen mindre än Mauri Hermundsson som hamnat i rejält blåsväder. Detta efter att den melodifestivalen-aktuella realityprofilen Gunilla Persson anklagat honom för att ha agerat oprofessionellt under sin mors minnesceremoni under programmet Mauri - vad hände sen? samt för att ha utövat ett mordförsök på henne genom matförgiftning under samma program.

Mauri Hermundsson i Bäst i test på TV4
Mauri Hermundsson. Foto: TV4.

Vi på Filmtopp har fått äran att förhandstitta på det första avsnittet av Bäst i test 2024 och kan inte säga annat än hatten av till Mauri Hermundsson som rivstartar säsongen genom att fullkomligt briljera. Han är snabbtänkt, lösningsorienterad, rolig och känns i vanlig ordning trygg och rutinerad framför kameran. Det är tydligt att han är som gjord för att medverka i ett sådant här programformat.

Det kommer glädja fansen att han är med i hela säsongen som en av panelens fasta medlemmar och inte bara som gäst. De som anser att Gunilla Persson försöker att smutskasta och förstöra Mauris karaktär kan lugna sig. Stormen runt dem kommer mest troligt att vara som bortblåst efter premiären.

Missa inte den underhållande säsongsstarten av "Bäst i test" 2024 den 12 januari på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL