Svartsjuka och ”spänningar” hemma hos Micke i Bonde söker fru 2023

Svartsjuka och ”spänningar” hemma hos Micke i Bonde söker fru 2023

  • TV4 Play
Moa  Andersson
29 november 2023 kl. 21:11

Den dåliga stämningen går att ta på i Bonde söker fru: "Folk har blivit lite ledsna"

Svartsjuka, tuffa val, nya utmaningar, kyssar och låg stämning. Allt händer i det senaste avsnittet av "Bonde söker fru" 2023, och det är tydligt att allvaret börjar tillta på riktigt för våra bönder och deras brevskrivare.

Spänningen stiger i Bonde söker fru samtidigt som det sakta men säkert börjar närma sig ett slut på bönderna och brevskrivarnas resa. Det är många känslor som florerar på gårdarna och det är tydligt att det ligger något i luften på flera håll och kanter.

Jenny i Bonde söker fru 2023
Jenny mår bra trots den dåliga stämningen på gården. Foto: TV4

Jenny mår väldigt bra trots den dåliga stämningen: "Var på en fantastiskt himmelsk dejt"

Hemma hos Micke är det extra påtagligt att det ligger något i luften, något som till och med går att ta på hemma framför teven. Antagligen gjorde dejten som Jenny och Micke hade i förra veckans avsnitt ingenting bättre för Kari och Mariette. Det är helt enkelt låg stämning som det näst intill går att ta på, men inte nödvändigtvis för Jenny.

– Jag mår väldigt bra i dag för i går var jag på en fantastiskt himmelsk dejt med Micke, säger Jenny.

Men det är inte alla som mår lika bra som Jenny. Kari förklarar att det definitivt kändes som att de var borta för länge på sin dejt; de satt och otåligt väntade på att de skulle komma hem. Det var något som gjorde väldigt ont enligt Kari, och Mariette menar att brevskrivarna går på tårna för varandra.

Micke och Mariette i Bonde söker fru 2023
Micke och Mariette. Foto: TV4

Spänningarna hos Micke i Falköping: "Någon har snäst mot den ena och folk har blivit ledsna"

Även Micke känner av stämningen på gården. Han menar att den är lite tryckt och känslan är att det helt klart är ansträngt, något som enligt honom känns väldigt jobbigt. Att de är fler som är intresserade av Micke gör att det blir en speciell situation, något som inte är så konstigt.

– Nu har vi en väldigt stor acceptans i gruppen, men det kan bli lite ifrågasättningar, lite irriterande ord ibland, inte från min sida dock, men det har hänt att någon har snäst mot den ena och folk har blivit lite ledsna. Det är spänningarna i huset, man är inte van att fightas om samma kille, det vore konstigt om allt vore toppen, säger Mariette.

Samtidigt har Micke ett val att göra. Någon utav Kari, Mariette och Jenny behöver i dag lämna gården, något som du redan nu kan se på TV4 Play. Det är blandade känslor kring detta; någon känner sig lugn och menar att det är ett steg närmre slutmålet, medan någon annan får en knytnäve i magen.

"Bonde söker fru" ser du på TV4 och TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL