Sonjas mamma om vem hon vill ha som svärson i Bachelorette: En riktig charmör

Sonjas mamma om vem hon vill ha som svärson i Bachelorette: "En riktig charmör"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
13 maj 2024 kl. 21:05

Utser sin svärmorsdröm

Under veckans avsnitt av "Bachelorette" Sverige 2024 får villan finbesök av Sonjas mamma som har tagit sig hela vägen från Sverige för att se vem hon tycker är den mest kompatibla partnern till Sonja.

Sonja Livboms mamma besöker Bachelorette 2024
Sonjas mamma. Foto: TV4

Sonja Livboms mamma gör ett gästspel i "Bachelorette" 2024 – utser svärmorsdröm

I veckans två avsnitt av Bachelorette Sverige 2024 i TV4 får de manliga deltagarna ett celebert besök när Sonjas mamma kliver in för att ta tempen på grabbarna. Sonjas mamma har med sig ett uppdrag, hon ska utse vem av deltagarna som är den bästa svärmorsdrömmen. Hennes strategi är att först och främst se vilka deltagare som tar för sig och visar uppmärksamhet riktad till henne, och nästa steg är att prata med killarna enskilt för att se om det finns någon smaskig information att föra vidare till Sonja. Det som står på spel är egen tid tillsammans med Sonja och hennes mamma.

Går all in från start

Oscar tar tillfället i akt och slår på sin charm redan från första sekund. Han ger henne vatten, erbjuder henne sin sittplats och kallar henne för svärmor. Under deras prat på tu man hand fortsätter charmen att flöda och de har ett fint samtal om livet i sin helhet.

– Jag märkte ju direkt när jag var inne och rekade, att det fanns en riktig charmör där, säger Sonjas mamma till produktionen.

Oscar utses till svärmorsdröm i Bachelorette 2024
Oscar. Foto: TV4.

Solklar vinst för Oscar

Oscars charm lönar sig och han kammar hem priset som årets svärmorsdröm och får således spendera egen tid med Sonja och hennes mamma. Trots att hennes val uppfattas som solklart för TV-tittarna så blir resterande delen av gruppen förvånade över att det blev just Oscar som vann.

– Jag är rätt så förvånad över att Åse väljer Oscar. Jag hade en känsla av att Oscar gick på med för mycket smör, att det skulle bli för mycket, men all cred, säger Valentin till produktionen.

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL