Sonja på väg att kräkas tack vare Patrik i Bachelorette 2024: ”Jag dog”

Sonja på väg att kräkas tack vare Patrik i Bachelorette 2024: ”Jag dog”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
28 april 2024 kl. 18:04

Trots att Sonja blir äckelmagad får Patrik en kyss

Sonja Livbom och "den snygge chauffören" Patrik Kronström går på dejt i måndagens avsnitt av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4. Det blir en dejt med dans, nära till spya och oväntat nog kyssar...

Sonja och Patrik på dejt i Bachelorette 2024
Sonja Livbom och Patrik Kronström. Foto: TV4.

Sonja och Patrik går på en minst sagt speciall dejt

I måndagens avsnitt av Bachelorette Sverige 2024 bjuder Sonja Livbom ut Patrik Kronström på en singeldejt som går i en äkta "Sonja-anda". Hon vill ta med honom på salsadans varvat med att umgås med lokalbefolkningen för att ta reda på om han är en kille som kan släppa loss och vara lite äventyrligt spontan.

Det visar sig dock att Patrik kanske blir lite väl äventyrlig för Sonjas smak. Under en gemensam mescal-provning bjuds det även på syrsor, en aperitif som Sonja säger tack, men nej tack till. Men Patrik däremot, han hugger in. Han säger att det inte smakar så mycket men det krispiga ljudet får Sonja att bli märkbart illamående.

– Patrik äter gräshoppor... AAAH! Jag dog. Jag dog. Jag hade inte gjort det, säger Sonja till produktionen.

Patrik och Sonja Kysser varandra i Bachelorette 2024
Sonja Livbom och Patrik Kronström. Foto: TV4.

Slutar trots allt i heta kyssar

Trots att Sonja blir äckelmagad av syrsorna så blir hon också imponerad av att Patrik faktiskt vågade äta ett par stycken. Vidare fortsätter dejten med fina samtal där de inser att de är rätt lika i sina personligheter och värderingar trots allt. Mot kvällens slut, under deras dejts sista moment som består av en intim salsadans, slår det extra mycket gnistor mellan paret, och det slutar med att Sonja ger ut säsongens andra kyss.

– En liten kyss blev det. Och den kommer man tänka på. Ja, äh, lite hångel förlänger livet, eller vad säger man, säger Patrik lite generat till produktionen.

– Det här är en drömdejt. Jag vill inte att den här kvällen ska ta slut. Jag vill fortsätta dansa. Den har varit fantastisk, säger Sonja till produktionen.

Missa inte fortsättningen av "Bachelorette" 2024, måndagar och torsdagar i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL