Edvin Törnblom svarar på känsliga frågan – här är lönen för Ursäkta-podden

Nu har "Bachelorette Sverige" 2024 efterlängtad premiär!

  • TV4 Play
Sofie Landgren
26 februari 2024 kl. 11:02

Edvin Törnblom programleder

"Bachelorette" 2024 med Edvin Törnblom i täten har premiär under våren 2024. Programmet kommer att sändas på TV4 och på TV4 play och nu kan vi äntligen dela med oss av ett spikat premiärdatum!

Årets bachelorette Sonja tillsammans med programledare Edvin Törnblom.
Årets Bachelorette Sonja tillsammans med programledare Edvin Törnblom. Foto: Robert Jadenfelt/TV4.

Då har "Bachelorette Sverige" 2024 premiär på TV4

Nu får tittarna äntligen chansen att följa med på ett nytt, romantiskt och dramatiskt äventyr när årets Bachelorette Sonja Livbom söker efter sitt livs kärlek. En grupp singelmän har tagit sig till Mexiko för att dejta Sonja och hoppas vinna hennes hjärta och sista ros. Det blir veckor fyllda av pirriga dejter, svåra beslut och nervkittlande rosceremonier som tittarna får följa tillsammans med nya programledaren Edvin Törnblom.

– Jag söker efter en person med trygghet som förstår vikten av kommunikation. Jag kommer att ställa många frågor, så jag kommer att vara lite jobbig, berättade Sonja när hon gästade TV4:s Nyhetsmorgon innan hon flög ner till inspelningarna i Mexiko.

Edvin Törnblom tar över Bachelorette: ”Så glad och tacksam”
Edvin Törnblom. Foto: TV4.

Edvin Törnblom är ny programledare

Den här omgången av Bachelorette Sverige ser vi också ett nytt ansikte i spetsen. Tidigare säsonger har letts av Malin Stenbäck, men på grund av sin graviditet fick någon annan ta över stafettpinnen. Det blev den hyllade profilen Edvin Törnblom som fick ta över rollen som programledare, det avslöjar han själv i TV4s Nyårskarameller.

"Bachelorette Sverige" 2024 har säsongspremiär den 1 april på TV4 Play och i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL