Sonja i tårar efter Williams ord i Bachelorette: Jag är ju förälskad i henne

Sonja i tårar efter Williams ord i Bachelorette: "Jag är ju förälskad i henne"

  • TV4 Play
Sofie Landgren
27 maj 2024 kl. 18:00

"Jag behövde höra de orden"

Att William Palmblad har varit en av Sonja Livboms stora favoriter under vårens upplaga av "Bachelorette" 2024 har varit glasklart genom hela säsongen. Under säsongens 17 avsnitt tar William relationen ett steg längre och berättar för Sonja att han är förälskad.

Sonja och William i Bachelorette 2024
Foto: TV4.

"Jag är ju förälskad"

Under våren har tittarna fått följa den 28-åriga solstrålen Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken i Bachelorette Sverige i TV4. Redan från start kunde tittarna tydligt se en dragning och en kemi mellan Sonja och den manliga deltagaren William Palmblad. Under säsongens 17 avsnitt tar William tillfället i akt och förklarar vad han känner för Sonja med hjälp av en egengjord bok med bilder och minnen från säsongen. De går sida för sida, igenom hela deras gemensamma äventyr, från första mötet till deras gemensamma dejter. Han förklarar för Sonja vilken betydelse hon har för honom, att hon har öppnat upp en sida hos honom han inte trodde fanns.

– Den energi som du smittar av, hur vi kan skratta tillsammans, det djupet som du har och den trygghet och det lugnet du ger har öppnat mina armar för mer. Och det har gjort mig förälskad i dig, läser William upp för Sonja.

Sonja kan inte hålla tillbaka tårarna

Sonja blir påtagligt rörd och tårarna rinner längs hennes kinder samtidigt som hon kramar om honom och inte vill släppa taget.

– Det är sjukt att höra från honom, att han är förälskad liksom. Det blev väldigt påtagligt, jag behövde höra det, säger Sonja.

– Att få kyssa Sonja, det är gnistor för mig och jag är ju förälskad i henne, säger William till produktionen.

Sonja och William i bachelorette 2024
Foto: TV4.

Ryktet på sociala medier

Den senaste tiden har det figurerat ett rykte på sociala medier om att Sonja och William lever som ett par i dag. Ryktet grundar sig i en av Sonjas privata bilder där följare tycker sig se Williams ansikte skymta i en fönster-reflektion, och om man ser till kvällens avsnitt och Sonjas reaktion på Williams fina ord, så ser det ryktet ut att mycket väl kunna stämma. Deras blickar mot varandra under säsongen talar åtminstone för det.

Missa inte slutspurten i vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL