Säsongens mest oklara ögonblick i Bachelorette 2024 – ger en pinne i present

Säsongens mest oklara ögonblick i Bachelorette 2024 – ger en pinne i present

  • TV4 Play
Sofie Landgren
18 april 2024 kl. 07:04

Sonja kan inte hålla sig för skratt

Torsdagens avsnitt i "Bachelorette" Sverige 2024 i TV4 bjuder på ett minst sagt oklart ögonblick när deltagaren Osama Alrahhal ger årets bachelorette Sonja Livbom en present som leder till att Sonja bryter ihop.

Här får Sonja en pinne i present i Bachelorette 2024
Sonja Livbom och Osama Alrahhal. Foto: TV4.

Rätt eller fel taktik för att imponera på årets "Bachelorette" Sonja Livbom?

Säsongens upplaga av det populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2024 är i full rullning i TV4 och på TV4 Play. En av årets modiga deltagare som tagit sig hela vägen till Mexiko för att försöka imponera på Sonja Livbom är ingenjörsstudenten Osama Alrahhal, 24 år, från Linköping.

Under säsongen sjätte avsnitt tar han till nya medel för att lyckas imponera på Sonja, och hans hemmagjorda present leder till både frågetecken och ett fullständigt asgarv.

Här får Sonja en pinne i present i Bachelorette 2024
Sonja Livbom. Foto. TV4.

En kreativ present som får Sonja att tappa talförmågan

Osama tar Sonja åt sidan och ger henne en vackert inslagen present. Han berättar att han är en kreatör som gillar att tälja och han vill ge henne en gåva som visar upp just denna egenskap. Osama har suttit och arbetat på sitt konstverk i nästan två dagar och understryker att den inte är helt klar än, men att han kände att det går bra att ge henne den nu oavsett.

– Jag hoppas att du blir nöjd med den, säger Osama stolt till Sonja samtidigt som hon öppnar paketet.

– Oj, oj, oj, åh ja, det står Sonja... ja... vad fint... Men Osama, vad fint. Ja, där ser jag att det står Tulum med ja. Vad glad jag blir att du tagit dig tid och så, säger Sonja samtidigt som hon försöker förstå vad som står på träpinnen.

Sonja bryter ihop av skratt framför produktionen

– Osama har gått ut i skogen, nej men gud, så här får man faktiskt inte vara ... Osama har gått ut i skogen, säger Sonja till produktionen samtidigt som hon skrattar så mycket att hon inte kan få fram en hel mening.

– Nej, men nej, skärpning, jag blev verkligen glad. Alltså han har ansträngt sig i en och en halv dag och han har gått ut i skogen och, ja det är fantastiskt. Alltså han verkligen brinner för den här pinnen känner jag, så jag är jättetacksam, fortsätter Sonja samtidigt som hon försöker hålla sig för fortsatt skrattanfall.

Missa inte vårens upplaga av "Bachelorette" 2024 som går på TV4 måndagar och torsdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL