Cowboyen Joel Planås lämnar Bachelorette: ”Han har en kvinna hemma i Sverige”

Cowboyen Joel Planås lämnar Bachelorette: ”Han har en kvinna hemma i Sverige”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
11 april 2024 kl. 08:04

Sonja Livbom: ”Det känns upprörande”

En av årets deltagare som tog sig hela vägen till Mexiko för att dejta årets "Bachelorette" Sonja Livbom i TV4 väljer att lämna under säsongens fjärde avsnitt. Anledningen är att han redan har någon hemma i Sverige...

Sonja och Joel pratar i Bachelorette 2024
Sonja och Joel. Foto: TV4.

 Joel Planås lämnar "Bachelorette" Sverige 2024 – har en tjej hemma i Sverige

En av vårens deltagare i det populära realityprogrammet Bachelorette som stuckit ut lite extra är den självutnämnde cowboyen och spannmålsbonden Joel Planås, 29, från Strängnäs. Under säsongens fjärde avsnitt chockar han inte bara produktionen utan främst årets Bachelorette Sonja Livbom något enormt genom att lägga ner sin medverkan i programmet och åka hem.

Anledningen visar sig vara att han redan har en tjej hemma i Sverige som han inte kan skuta tänka på. Något som gör Sonja upprörd.

– Jag blir väldigt chockad över anledningen att Joel lämnar i dag. Det känns upprörande att höra att han har en kvinna hemma i Sverige när han har valt att åka hit för att dejta mig, säger Sonja till produktionen.

Joel Lämnar Bachelorette Sverige 2024
Sonja och Joel. Foto: TV4.

"Du tar en plats från någon annan som faktiskt inte har en tjej"

Joel och Sonja pratar på tu man hand och då passar han på att öppna upp sig om varför han betett sig tystlåtet och frånvarande gentemot Sonja, att det inte hör till hans personlighet i vanliga fall.

– Det finns en tjej i Sverige som jag har tänkt på ganska mycket sedan jag kom hit. Det kanske blev en liten chock här men jag känner att jag måste följa mitt hjärta, vilket är skönt för mig men kanske en chock för dig, säger Joel avslappnat till Sonja.

– Om jag ska vara jävligt krass när du säger det här, så känner jag först och främst en väldig besvikelse, att du kommer hit när du har en tjej någon annanstans. Det känns väldigt tråkigt för det känns som att du tar en plats från någon annan som faktiskt inte har en tjej, säger Sonja till Joel.

Sonja Joel Bachelorette 2024
Sonja och Joel. Foto: TV4.

Bättre sent än aldrig

Joel förklarar att han inte har en tjej som i ett definierat förhållande hemma i Sverige, utan att det finns en tjej som han har känt i flera år och som han har haft en typ av relation med tidigare. Hans medverkan i Bachelorette har nu fått honom att inse att han vill ge henne en ärlig chans tack vare att han inte kunnat sluta tänka på henne och att han saknar henne.

Han erkänner att det var fel beslut att åka till Mexiko för att dejta Sonja och han förstår att hon är besviken.

– Det är ditt val och jag uppskattar att du är ärlig och att du delar vad du känner ... så här två veckor senare, säger Sonja som sista ord till Joel innan han lämnar.

Missa inte vårens upplaga av "Bachelorette" 2024 i TV4 på måndagar och torsdagar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL