Sabina Sinclair om Jens Lundin i Bonde söker fru: ”Har varit jätteledsen”

Sabina Sinclair om Jens Lundin i Bonde söker fru: ”Har varit jätteledsen”

  • TV4 Play
Sofie Landgren
20 december 2023 kl. 21:12

Öppnar upp sig om besvikelsen

Det har blivit dags för säsongsavslutning i "Bonde söker fru" 2023 på TV4. Under det sista avsnittet öppnar Sabina Sinclair upp sig för Jenny Lindberg och berättar hur felbehandlad hon känt sig av bonden Jens Lundin.

Under säsongens sista avsnitt av Bonde söker fru 2023 i TV4 får brevskrivarna Jenny Lindberg och Sabina Sinclair chansen att träffas och prata ut om hur de mått efter inspelningen av programmet. Sabina öppnar upp sig om hur tydligt det varit för henne att bonden Jens Lundin egentligen bara har visat intresse för en tjej och det är brevskrivare Alexandra Salonen.

Jenny Lindberg och Sabina Sinclair i bonde söker fru 2023
Jenny Lindberg och Sabina Sinclair. Foto: TV4.

Sabina Sinclair om känslorna för Jens Lundin i Bonde söker fru: "Hade lika gärna kunnat skicka hem mig med en gång"

Så här säger Sabina om hennes trassliga situation i sin medverkan av Bonde söker fru:

– Jag och Alexandra är jätteolika som personer. Om det nu är en tjej som henne han vill ha, då är ju inte jag rätt för jag är helt annorlunda. Det sista dygnet kände jag att han hade lika gärna kunnat skickat hem mig på en gång, för så starkt som han kände, alltså bröt ihop totalt för att hon ville sova på hotell en natt, då känner man att då har du gjort ditt val, berättar Sabina för Jenny.

– Jag har varit jätteledsen för att han inte tog chansen och lärde känna mig. Jag vet inte om han förstår hur mycket jag liksom verkligen tyckte om honom. Att sitta där och få höra att Alexandra har lämnat, han sitter och gråter och jag sitter liksom "ja fast jag är kvar..". Jag hoppas att han liksom förstår hur bra jag är helt ärligt. Jag är inte värd det här, säger Sabina till produktionen.

Vi vill passa på att tacka TV4 för höstens säsong av "Bonde söker fru". Är du intresserad av att själv medverka i programmet? Då har du din chans nu! Här kan du nämligen söka till Bonde söker fru 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL