Så lever Sonja och William ett år efter Bachelorette: ”Vi hade ett break”

Så lever Sonja och William ett år efter Bachelorette: ”Vi hade ett break”

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
07 juni 2024 kl. 14:25

Berättar om svårigheterna hemma i Sverige

I en ny intervju med TV4 berättar William Palmblad om tiden som gått efter "Bachelorette" och hur relationen ser ut till flickvännen Sonja Livbom i dag.

Efter många om och men kom Sonja Livbom att ge sin allra sista ros till William PalmbladBachelorette. Med det sagt blev det just honom som hon valde att satsa kärleken på. Så hur lever de två i dag, ett år efter att programmet har sänts på TV4, och när de vänt hem från äventyrliga Mexiko för att hitta en vardag hemma i Sverige? 

Sonja har berättat för Filmtopp att tiden efter Bachelorette inte varit helt enkel. Dels på grund av hemlighetsmakeriet, men också att hon behövt bearbeta allt det som hände under säsongens gång: 

– Det har inte varit lätt. När vi kom hem så hade vi dejtat tre gånger, man känner varandras sidor men inte hemma i vardagen. Jag hade min process, jag behövde bara grina. Så mycket känslor som man gick igenom där behöver man egentligen gråta varje dag. Det var svårt, säger hon till Filmtopp.

Så lever Sonja och William ett år efter Bachelorette: ”Vi hade ett break”
Foto: TV4.

Sonja och William hade ett avbrott efter Bachelorette

När Sonjas pojkvän William Palmblad pratar med TV4 Nyheterna ger han sin syn på hur det varit att bygga vidare på relationen efter Bachelorette. Han berättar då att de två hunnit göra otroligt mycket och att de numera bor med varandra i Nacka. 

– Efter att vi kom hem så tog det en dag innan Sonja kom hem till mig med en väska och blev kvar där i ett halvår. Hennes väska utvecklades till en garderob, säger han till kanalen.

William beskriver det också som en "oerhörd lättnad" att de nu får gå ut med sin relation. Men även om det finns mycket som är bra, så har det inte alltid varit helt enkelt för paret. Han berättar att de hade en period där det behövdes andrum. 

– Vi hade faktiskt ett break på en månad, någon månad efter vi kom hem, säger han till TV4 och fortsätter:

– Det har inte varit några oklarheter i om vi vill vara med varandra eller inte, vi behövde bara ett andrum. Kärleken har aldrig tagit slut men vi behövde space. Jag tror att alla relationer behöver det till och från.

Filmtopp önskar Sonja och William all lycka i framtiden. Hela årets säsong av "Bachelorette" finns att se på TV4 Play.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL