Bachelorette 2024 – Sonja Livbom om relationen till William Palmblad idag

Bachelorette 2024 – Sonja Livbom om relationen till William Palmblad idag

Sofie Landgren
Uppdaterad 07 juni 2024 kl. 12:32 | Publicerad 06 juni 2024 kl. 22:01

Höll kärleken hemma i Sverige?

Vårens upplaga av "Bachelorette" Sverige 2024 har nu gått i mål i TV4. Filmtopps realityexpert Sofie Landgren hörde av sig till årets bachelorette Sonja Livbom för att ta reda på hur hennes relationsstatus ser ut idag. Hennes svar är både överraskande och positivt!

Sonja Livbom och William Palmblad i Bachelorette 2024
Bilder från Sonja och Williams allra första möte. Foto: TV4.

Sonja och Williams status idag

Vårens upplaga av det omåttligt populära dejtingprogrammet Bachelorette Sverige 2024 har nu nått sitt slut. Under säsongen har tittarna fått följa Sonja Livbom i hennes jakt på den stora kärleken och i slutändan blev det William Palmblad som fick den allra sista rosen.

Vi på Filmtopp har följt säsongen slaviskt och var givetvis tvungna att höra av oss till Sonja för att se hur kärleken har gått sedan kamerorna stängdes av för drygt ett år sedan.

Är ni ett par idag?

– Ja, vi är ett par idag, svarar Sonja leende.

I och med att programmet spelades in för drygt ett år sedan har Sonja och William tvingats hålla relationen hemlig under hela den tiden. Vi ställde frågan om hur detta hemlighetsmakeri har påverkat relationen.

– Det har inte varit lätt. När vi kom hem så hade vi dejtat tre gånger, man känner varandras sidor men inte hemma i vardagen. Jag hade min process, jag behövde bara grina. Så mycket känslor som man gick igenom där behöver man egentligen gråta varje dag. Det var svårt, förklarar Sonja.

Sonja och William i Bachelorette 2024
Foto: TV4.

Avslöjar: Gjorde slut en period – men hittade tillbaka till varandra

– Vi var till och med tvungna att gå isär där en stund för att kunna landa, så vi har faktiskt gjort slut en gång. Det blev så påtagligt. Vi var ändå tillsammans i ett halvår och sen fick vi ta ett break, men det höll inte mer än en halv månad [skratt]. Jag tror att det var precis vad vi behövde just då, och när vi hittade tillbaka till varandra så blev vi ännu mer trygga i varandra. Jag tror mer att det handlade om oss själva än om oss som i en relation. Jag behövde landa i vad jag har varit med om, förklarar Sonja.

Planerar ni att flytta ihop?

– Alltså... We already have, svarar en genuint lycklig Sonja.

Sonja berättar om hur svårt det har varit att bo ihop med någon som hon inte kunnat vistas med ute i offentligheten. Det har minst sagt inte varit lätt för paret att klara av den här utmaning helt obemärkt.

– Det var en gång, vi hade kommit till Hemköp i Nacka där vi bor sent på kvällen, jag sa "nej men du får följa med, det är ingen här". Vi satte på oss glasögon, kepsar och går på varsin sida av affären, jag ställde mig i ena kassan och han ställde sig i andra. Då var det en kille i kassan som tittade bak på oss i omgångar och sa "jaha, ja, jo tack, då förstörde ni min spänning för ikväll". Vi bara skrek "förlåt!" William sa efteråt att "fan, man måste väl få köpa fredagsmys", berättar Sonja samtidigt som hon skrattar.

Det har varit en fantastisk resa i "Bachelorette" 2024 och nu ser paret fram emot att kunna njuta av en relation i frihet. Redaktionen på Filmtopp önskar dem verkligen all lycka framåt!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL