KLART: Då har Masked Singer 2024 premiär på TV4

Masked singer Sverige 2024 – allt du behöver veta om säsongens andra avsnitt!

  • TV4 Play
Sofie Landgren
29 mars 2024 kl. 08:03

Ny panel för kvällen

Det har blivit dags för det andra avsnittet av det omåttligt populära underhållningsprogrammet "Masked singer" Sverige 2024 i TV4. Här är allt du behöver veta om kvällens sändning!

Alla masker i Masked Singer 2024 – officiella listan
Alla masker i "Masked singer Sverige" 2024. Foto: Magnus Ragnvid / TV4.

Allt du behöver veta om kvällens sändning av "Masked singer" 2024

Det har blivit dags för det andra avsnittet i den fjärde säsongen av hela Sveriges gissningslek Masked singer 2024 i TV4 och på TV4 Play. Sändningen startar den 29 mars, 20:00, och håller på hela vägen till 22:00. Nu får tittarna äntligen bekanta sig med sex nya, exceptionella masker och se vem det blir som får höra publiken jubla ”av med masken” och träda fram som sitt riktiga jag. Under varje mask gömmer sig givetvis en känd person – vilka är det som gömmer sig bakom kvällens masker tro?

Ny panel

Panelen för kvällen ser lite annorlunda ut. Vi brukar få se Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw som med hjälp av ledtrådar skall försöka lista ut vilka det är som döljer sig bakom maskerna. Den här veckan byts dock Masked singers största expert Pernilla Wahlgren ut mot komikern och skådespelaren Henrik Schyffert. Att det är just Henrik som gör ett gästspel i veckans avsnitt är ingen slump. Henrik och panelmedlemmen Nour har nämligen varit ett stadigt par sedan 2013 och det var Nour själv som fick bestämma vem som skulle ta över Pernillas plats.

Kvällens tävlande masker

De masker som var först ut att tävla under säsongspremiären förra veckan var det maffiga Bergatrollet, den glittriga Discokulan, den finurliga Väckarklockan, det utsvävande Ufot, den färgglada Kameleonten och den iskalla Snögubben. Den som tyvärr tvingades lämna och som visade sig vara fotbollsikonen Tomas Brolin var Snögubben.

Nu gör ett gäng nya masker entré på scenen. Vi får träffa den sockersöta Prinsesstårtan, den glänsande Skyddsängeln, det urgulliga Lejonet, den lite smått läskiga Pirathajen, de galna Pandorna och sist men inte minst Skelettet. Det utlovas en kväll med sagolika framträdanden och kommer Henrik Schyffert kunna fylla Pernillas storslagna roll och lyckas han knäcka de kluriga ledtrådarna? Det återstår att se.

Missa inte säsongens andra avsnitt av "Masked singer" Sverige i TV4 och på TV4 Play fredag den 29 mars klockan 20.00

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL