Så många rätt har panelmedlemmarna i Masked Singer – över alla säsonger

Premiär för Masked singer 2024 – allt du behöver veta om första avsnittet

  • TV4 Play
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 11:03 | Publicerad 22 mars 2024 kl. 10:03

En fantastisk start på säsongen!

Nu har det äntligen blivit dags att stifta bekantskap med årets 12 nya masker i "Masked singer Sverige" 2024 i TV4 och på TV4 Play. Här är allt du behöver veta om kvällens premiäravsnitt!

Alla masker i Masked Singer 2024 – officiella listan
Alla masker i "Masked singer Sverige" 2024. Foto: Magnus Ragnvid / TV4.

Premiär för "Masked singer Sverige" 2024

Det har blivit dags för premiären av den fjärde säsongen av Masked singer Sverige i TV4 och på TV4 Play. Fredag den 22 mars startar hela Sveriges gissningslek där tolv exceptionella masker en efter en under säsongens gång ska ”av med masken”. Under varje mask gömmer sig en känd person, vilka är det som gömmer sig bakom maskerna i år tro?

– Underhållning som fångar både stora och små är en svår kombination, men i Masked singer Sverige så lyckas vi hitta en balans som funkar för många att samlas kring. I år ser jag fram emot att det är fler överraskningar än någonsin och en fjärde säsong som är lite extra knepig för panelen, säger programledare David Hellenius i ett pressmeddelande.

Såhär ser kvällens sändning ut

Panelen består i vanlig ordning av Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw som med hjälp av ledtrådar skall försöka lista ut vilka det är som döljer sig bakom maskerna. Från och med det andra avsnittet kommer vi dock att få se Henrik Schyffert ersätta Pernilla Wahlgren i Masked Singer.

De som är först ut att tävla under säsongspremiären är det maffiga Bergatrollet, den glittriga Discokulan, den finurliga Väckarklockan, det utsvävande Ufot, den färgglada Kameleonten och den iskalla Snögubben. Kommer panelen lyckas knäcka ledtrådarna och gissa rätt? Blir det Pernilla som i sedvanlig ordning gissar rätt redan från start, eller kan Nour eller Felix överraska tittarna med att faktiskt gissa rätt för en gångs skull?

Missa inte den efterlängtade premiären av "Masked singer" Sverige 2024 den 22 mars 20.00 på TV4 Play och TV4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL